Νέα επιστολή Κοζόκου για τα Εργαστήρια Τέχνης

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο Δήμος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα χρήματά μας. Άλλα, νέα κωλύματα αυτή την φορά παρά τις διαβεβαιώσεις ότι όλα είχαν τακτοποιηθεί.


Σας θυμίζω ότι τα χρήματα τις μισθοδοσίας μας προκαταβάλλονται από τις συνδρομές των σπουδαστών μας και έχουν κανονικά κατατεθεί στα ταμεία του Δήμου.


Οι πληρωμές μας αναβάλλονται προς το παρόν.


Άκυρη λοιπόν η ανακοίνωση:  ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημ. Δημ/σης: 13/7/2011  ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ!


Τίποτα επίσης δεν έχει γίνει για προσλήψεις Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Δασκάλων καθώς επίσης και για την υλοποίηση αποφάσεων του ΔΣ της 11-7-2011 που αφορούν λειτουργικές μας ανάγκες προκειμένου να ανοίξουμε τον Οκτώβριο.


Γενικά, απογοήτευση από τους δασκάλους και τους σπουδαστές των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου μας για το μέλλον των Εργαστηρίων Τέχνης.


Τα Εργαστήρια Τέχνης έκλεισαν φέτος τα 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συγκέντρωναν  έως τώρα 700-800 σπουδαστές ετησίως. Τα Εργαστήρια Τέχνης χαρακτήρισαν με την παρουσία τους την πολιτιστική εικόνα του Δήμου μας ως Δήμου ο οποίος  ενδιαφέρεται  και προάγει τον Πολιτισμό.


Τάκης Κοζόκος – γλύπτης

Καλλιτ. Διευθ. Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Επικ. Καθηγ. Δ.Π.Θ.
Νεότερη Παλαιότερη