Απαράδεκτα οδοστρώματα

Η κατάσταση με την κακή ποιότητα των οδοστρωμάτων στην Αγία Παρασκευή δε φαίνεται να έχει τέλος. Βασικοί οδικοί άξονες που είχαμε δει να φτιάχνονται τα τελευταία χρόνια ετοιμάζονται να περιέλθουν ή έχουν περιέλθει ήδη στην πρότερη κατάστασή τους.


Κλασσικό παράδειγμα η οδός Ηπείρου που πολλοί την παρομοίαζαν με τον Η.Σ.Α.Π. καθώς κάθε λίγα μέτρα ένα διερχόμενο Ι.Χ. τρανταζόταν από την ανωμαλότητα και το κακό οδόστρωμα του δρόμου. Η Ηπείρου σύντομα θα ενταχθεί σε εκείνη την ομάδα των δρόμων που φτιάχτηκαν και λίγο μετά ήρθε η εταιρεία φυσικού αερίου να τις ξαναχαλάσει.


Δηλαδή πληρώνει ο φορολογούμενος αφαιμαγμένος πολίτης τα έργα για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, βλέπει το δρόμο να γίνεται δρόμος και μετά έρχονται οι μπουλντόζες για να τον χαλάσουν. Κι έπειτα όπως είναι φυσικό ανοίγονται κι άλλες τρύπες -που κλείνονται κακήν κακώς- για τη σύνδεση των νοικοκυριών στο δίκτυο φυσικού αερίου. Κι αναρωτιέται κανείς, είναι τόσο δύσκολο να υπάρξει μια συνεννόηση ανάμεσα στην εταιρεία και την εκάστοτε δημοτική αρχή ώστε τουλάχιστον να μη γίνονται εργασίες αποκατάστασης των οδοστρωμάτων σε οδούς που πρόκειται άμεσα να γίνουν εκσκαφές για το φυσικό αέριο και όπως είναι επόμενο θα γεμίσουν τρύπες και μπαλώματα;

Νεότερη Παλαιότερη