Δημοτικό Συμβούλιο: ένας …”καμμένος” δίσκος και το τέλος της ανάπλασης

Δύο είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να σταθούμε με βάση το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Ένας "καμμένος" δίσκος και η ανάπλαση.

Το περιστατικό με τον "καμμένο" δίσκο σε κεντρικό υπολογιστή της ΔΗ.Π.Ε.Α.Π.  έχει εγείρει αρκετές υποψίες σχετικά με το πως καταστράφηκε καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι πρόκειται για τυχαίο συμβάν. Ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος πρότεινε και έγινε αποδεκτό, να δοθεί σε ειδικό τεχνικό ο σκληρός δίσκος καθώς τα platters φαίνονται να έχουν διασωθεί και επομένως μπορούν να ανακτηθούν όλα τα επίμαχα αρχεία, να επέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο εισαγγελέας καθώς και να διαταχθεί Ε.Δ.Ε.


Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας φαίνεται πως μπαίνει η ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου. Μάλιστα ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δεν ήθελε να συζητηθεί το θέμα ώστε να λυθεί αυτοδίκαια η σύμβαση με τον εργολάβο αλλά τελικά ήρθε το θέμα και με σχετική ψηφοφορία πέρασε πλέον στο παρελθόν καθώς θα πάμε σε νέα μελέτη που θα προβλέπει δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Ο τέως δήμαρχος συνέστησε στο Βασίλη Ζορμπά να μην κάνει το ίδιο λάθος όπως αυτός που δε συνέχισε το πλάνο Σιδέρη και να προχωρήσει σε αυτό που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή.


Τέλος ο επικεφαλής της «Νίκης» Γιάννης Σταθόπουλος ρώτησε το Βασίλη Ζορμπά σχετικά με το ποιος θα αναλάβει πρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό δίχως όμως

Νεότερη Παλαιότερη