Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο δημαρχείο υπό τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Κατερίνα.


Ο απερχόμενος δήμαρχος κος Γιαννακόπουλος στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Θεό, τους γονείς του, τους συνεργάτες του, αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής επί της τετραετίας του και παρέδωσε τα κλειδιά της πόλης.


Ο νυν δήμαρχος κος Ζορμπάς έκανε αναφορά στην ομάδα του τονίζοντας πως έφερε την ανανέωση και λόγω ηλικιών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πολλοί είναι κάτω των 40 ετών, ακόμη και κάτω των 30 ευχόμενος να βρεθούν στη θέση που είναι αυτός σήμερα καθώς αύριο θα είναι οι μελλοντικοί δήμαρχοι.


Έπειτα μίλησε ο κος Βλάχος εκπροσωπώντας την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» καθώς απουσίαζε ο κος Σταθόπουλος.


Μετά μίλησε ο κος Γκιζιώτης (επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης) ο οποίος αναφέρθηκε για την παράταξή του ότι αν και διαφωνούσε με πολλά θέματα της δημοτικής αρχής πάντα οι αντιπαραθέσεις γινόντουσαν μέσα σε ένα καλό κλίμα.


Τέλος μίλησε ο κος Κουβόπουλος («Νέα αδέσμευτη πόλη») ο οποίος παρότρυνε τον κόσμο να συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια και να μην μένει αμέτοχος. Μάλιστα πρότεινε τα συμβούλια να πραγματοποιούνται σε μεγαλύτερη αίθουσα και να πάρουν χαρακτήρα συνεδρίων.

Νεότερη Παλαιότερη