αναρτηση

Αγαπητοί φίλοι με το παρόν ενημερώνουμε και καταγγέλουμε ότι από την παραμονή του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών έχουμε γίνει αποδέκτες αναίτιων, απρόκλητων, προσωπικών υβριστικών και χυδαίων μηνυμάτων. Αρχικά αποφασίσαμε να μην ανταποκριθούμε στα πολλαπλά υβριστικά μηνύματα που δεχόμασταν μολονότι γνωρίζαμε την πηγή τους με την ελπίδα η όλη ενοχλητική κατάσταση να εκτονωθεί από μόνη της. Παράλληλα όμως κινητοποιηθήκαμε  δια παν ενδεχόμενο μέσω των νομίμων οδών. Δυστυχώς όμως οδηγηθήκαμε στο σημείο από χθες να απειλείται και η σωματική μας ακεραιότητα.


Είναι γνωστό ότι εμμονές, τσαμπουκάδες και απειλές με ξυλοδαρμούς μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Για τους λόγους αυτούς εκκινούμε άμεσα τις νόμιμες διαδικασίες προστασίας πλέον της σωματικής μας ασφάλειας. Νοοτροπίες και τακτικές όπως οι παραπάνω δεν εκφράζουν τη δημοκρατία, την ελεύθερη άποψη των πολιτών αλλά και το σεβασμό στη γνώμη του άλλου. Αντίθετα, συντηρούν το σάπιο κατεστημένο που οδήγησε τη χώρα μας στο σημείο μηδέν! Γνωρίζοντας πλέον επακριβώς από που και απο ποιον έχουν συνταχθεί αυτές οι απειλές εκφράζουμε την απορία μας για τη λειτουργία αυτής της χώρας όταν ορισμένες απεστάλησαν ακόμα και μέσα από δημόσια υπηρεσία που αν αποκαλυφθεί θα προκαλέσει αίσθηση!  Καταλαβαίνετε την εμμονή όταν ακόμη και η ίδια υπηρεσία γίνεται μέσο προσπάθειας φίμωσης και εκφοβισμού προς επίτευξη προσωπικών και ιδιοτελών συμφερόντων. Επιπλέον έχουμε στην κατοχή μας μηνύματα που αποδεικνύουν ότι η εμπάθειά τους είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην υπολογίζουν κανέναν χρησιμοποιώντας ακόμη και ονόματα επιφανών προσώπων της πόλης δίχως να υπολογίζουν τις συνέπειες!


Καταδικάζουμε επιλογές και συμπεριφορές που βιάζουν τη δημοκρατία και επιχειρούν να φιμώσουν την ελευθερία της γνώμης. Δηλώσαμε εξαρχής αποστασιοποιημένοι από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ότι θέλουμε δημοσιεύοντας και σχολιάζοντας τα καλά και τα κακά κείμενα της πόλης να συμβάλλουμε μαζί με τους πολίτες προς την επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου: το καλό της πόλης για το καλό όλων μας!

Νεότερη Παλαιότερη