αναρτηση

>>> Το πιο ωραίο είναι το πως εκτιμά ο ένας τις συγκεντρώσεις του άλλου σε πλήθος! Εγώ λέω τι 30 τι 40 τι 50 αθάνατε Λάμπρο Κωνσταντάρα!

>>> βέβαια δεν είναι δύσκολο να μαζεύεις πχ 300 άτομα. 50 μόνο είναι οι υποψήφιοι και άλλοι 100 οι γονείς, γιαγιάδες,θείοι, θείες, φίλοι, φίλες.

>>> μετά είναι 30-40 άτομα τα οποία γυρίζουν όλες τις συγκεντρώσεις και έτσι πιάσαμε τη 200αρα για να πούμε σαν άλλος Κατσιφάρας ότι τέτοια συγκέντρωσει δεν έχει ματαγίνει.

>>> Ξέρετε σκεπτόμουν κάτι και για τους υποψηφίους συμβούλους. Άλλος έχει ικανότητες ΑΝ εκλεγεί και άλλος έχει δυνατότητες ΝΑ εκλεγεί.

>>> π.χ. άλλοι έχουν αβαντάζ, όμως άλλοι έχουν την αβάντα. Έπειτα η αβάντα είναι και μια καλή καβάντζα!

>>> Είμαι σίγουρος ότι πολλοί όταν σφίγγουν αναμεταξύ τους τα χέρια και τα σηκώνουν ενωμένα ψηλά θα ήθελαν να σπάσουν και τα δάχτυλα μερικών.

>>> Ένας αστυνομικός με 2 παιδιά και 20 χρόνια στο Σώμα ξηλώθηκε γιατί είναι χριστιανός και αρνήθηκε την κάρτα του πολίτη...

>>> αυτά συμβαίνουν όταν σε κυβερνά κάποιος που το χαρακτηριστικό που του ταιριάζει γάντι για όλα όσα τραβάμε αρχίζει από κο και τελειώνει σε -ριτης.
Νεότερη Παλαιότερη