αναρτηση

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται μια σειρά εργασιών στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στον Τσακό προκειμένου το παρεκκλήσιο του κεντρικού ναού της Αγίας Παρασκευής να εορτάσει τη μνήμη του λαοφιλούς αγίου στις 9 Νοεμβρίου. Ήδη χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του πατρός Κωνσταντίνου Κουνάλη λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα του ναού που ήταν η αντικατάσταση της κουπαστής στη σκάλα της κυρίας εισόδου του ναού καθώς και η τοποθέτηση δύο επιπλέον σειρών στο μέσο της κλίμακας.



Επιπρόσθετα είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο ναός του Αγίου Νεκταρίου είναι προσβάσιμος και για Α.μ.Ε.Α. καθώς διαθέτει ειδική ράμπα εισόδου για αναπηρικά αμαξίδια.


Πάραυτα οι ανάγκες του ναού είναι πολλές και ο εφημέριος του, π. Κωνσταντίνος απευθύνει κάλεσμα σε όσους δύνανται και το επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους εθελοντές για την ετοιμασία του ναού  για το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου όπου πέρα από τις ακολουθίες προς τιμήν του αγίου Νεκταρίου θα τελεστεί στις 8/11 Θ. Λειτουργία λόγω της εορτής των Ταξιαρχών. Οι εργασίες είναι αρκετές και ο κόσμος είναι λίγος. Πραγματικά αξίζει να υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμα του πατρός Κωνσταντίνου καθώς όλη η γειτονιά γνωρίζει τόσο τον ίδιο όσο φυσικά το έργο του και τις θυσίες του.

Νεότερη Παλαιότερη