αναρτηση

- Αψυχολόγητη ενέργεια της δημοτικής αρχής με υπογραφή του αντιδημάρχου οικονομικών Γιάννη Γουργούλη η οποία έχει προκαλέσει την οργή των επαγγελματιών / επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην οδό Ηπείρου από τους οποίους έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα διαμαρτυρίας. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε αυτού του οδοντιάτρου κου Νικολάου Λιάτσου:


με έκπληξη εγώ και δεκάδες επαγγελματίες της οδου Ηπειρου έλαβα τις προηγουμενες ημερες ενα χαρτι απο τον Δημο,με υπογραφη του Γιάννη Γουργούλη, αντιδημάρχου,που αφ' ενος μου επιβαλει ενα προστιμο για την "παρανομη",λεει τοποθετηση της πινακιδας του οδοντιατρειου μου στην πρασιά της πολυκατοικίας μου (Ηπείρου 5), αφ'ετερου εντολή να ξηλωθή αυτη άμεσα, αλλιως θα εχουμε επιπτώσεις κλπ.
Υπ'οψιν οτι η πινακίδα αυτη ειναι ανηρτημενη εδω και 25 χρονια.
Εν μεσω της οικονομικής κρισης, και ενώ  ο τζιρος των επιχειρήσεων και ο δικός μου βέβαια, εχει πεσει ακομα και 50%, ενω επιχειρησεις ,μαγαζια και ιατρεια κλεινουν, ο Δήμαρχος θυμήθηκε τον νομο!!! Αν θέλει κάποια οικονομική ενίσχυση, θα ηταν ποιο τιμιο να μας τη ζητησει απ'ευθειας! Όχι με τέτοια καραγκιοζιλικια ,και μαλιστα εν οψη εκλογών!! Αντί να κάνει κάτι να κινηθεί η αγορά και να επιβιώσουμε όλοι οι επαγγελματιες, οι μικρομεσαιοι, κλπ, στον Δημο μας, βαζει ενα "χαρατσι", και δημιουργει ενα αδιεξοδο.


Οχι τώρα κύριε Δήμαρχε!!
αστο για μια πιο κατάλληλη συγκυρια...
ντροπή..


Ενώ εκφράστηκαν παράπονα και για τη γενικότερη συμπεριφορά καθώς ο διευθυντής του Άκτιου Δρ. Κωστής Προύσκας όπως μας ανεφέρει δέχθηκε και αυτός κατευθείαν το πρόστιμο δίχως καν να υπάρξει μια προειδοποίηση. Η ενημέρωσή μας λέει ότι οι επαγγελματίες στην Ηπείρου θα κινηθούν απο κοινού ώστε να συναντήσουν το δήμαρχο και είναι πιθανόν να προβούν και στη σύνταξη κάποιας κοινής επιστολής.

Εμείς κατόπιν αυτής της εξέλιξης επικοινωνήσαμε με το δήμαρχο ο οποίος ήταν ενήμερος για το θέμα και μας ζήτησε να αναφέρουμε τα εξής:

1. το πρόστιμο για τις πινακίδες στις πρασιές οφείλεται σε εντολή του περιφερειάρχη ενώ και ο ίδιος αναγνώρισε ότι θα έπρεπε να έχει προηγηθεί μια προειδοποιητική επιστολή.

2. συνιστά στους επαγγελματίες να προσέλθουν στο δήμο εντός ενός μηνός και να καταθέσουν ενστάσεις για τα πρόστιμα στην επιτροπή ενστάσεων

3. οτι ο ίδιος θα αποστείλει επιστολή στους επαγγελματίες και ότι είναι ανοικτός σε ενδεχόμενο συνάντησης μαζί τους.

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε πως σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους το συντεταγμένο κράτος δια του περιφερειάρχη βρίσκει τη συγκυρία κατάλληλη για να αφαιμάξει ακόμη πιο πολύ τους πολίτες αλλά και πως η δημοτική αρχή προχώρησε ελαφρά τη καρδία σε μια τέτοια κίνηση που πλήττει τους επαγγελματίες της πόλης μας.
Νεότερη Παλαιότερη