αναρτηση

- Ανύπαρκτη αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα δεχθήκαμε αρκετά μηνύματα αναγνωστών μας σχετικά με το μπάχαλο που επικράτησε σήμερα από νωρίς το πρωί στο τμήμα που συναντώνται οι οδοί Νεαπόλεως, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' και Πελοποννήσου εξαιτίας της αναρχίας που επικράτησε λόγω της προσέλευσης οδηγών Ι.Χ. στο βενζινάδικο της περιοχής. Η ακινητοποίηση των οδηγών έφτανε ακόμη και μέσα στην έξοδο της Αττικής Οδού ενώ αρκετοί οδηγοί έμπαιναν ανάποδα στην Καλαβρύτων με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Στο παραπάνω τρίγωνο είχαν καταργηθεί οι κατευθύνσεις των δρόμων και οι διερχόμενοι που ήθελαν να πάνε στη δούλεια τους ήταν αναγκασμένοι να ακινητοποιηθούν αδυνατώντας να πάνε ούτε μπρος ούτε πίσω για αρκετή ώρα ενώ παρατηρήθηκαν και εντάσεις.

Και αναρωτιόμαστε... Ήθελε τόση πολλή σκέψη να υπάρχουν άνθρωποι της Τροχαίας στη μεγάλη αυτή διασταύρωση η οποία οδηγεί στην Αττική Οδό ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων; Και επιπλέον να βρίσκονται και στον κόμβο της Αττικής Οδού ώστε να εξασφαλίζουν την έξοδο των Ι.Χ. ή ακόμη να ειδοποιούν π.χ. σε ένα από τους παραπάνω δρόμους τους διερχόμενους ότι η διέλευσή τους από τη διασταύρωση ενδεχομένως να παρουσιάσει κάποια καθυστέρηση;

Φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη σημασία το στήσιμο μπλόκων σε ακίνδυνες ευθείες της Αττικής Οδού (που είναι ένας από τους καλύτερους δρόμους της Ευρώπης και χρειάζεσαι μέσο για να προξενήσεις ατύχημα στην ευθεία) για να κόψουμε κλήσεις σε όσους τρέχουν με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 90 χλμ από τη διαφύλαξη της ομαλής κυκλοφορίας σε κεντρικότατους και νευραλγικότατους δρόμους της πόλης σε μέρες που αναμένεται πρόβλημα ή την τήρηση της τάξης στη Μεσόγειων όπου πλέον δεν υπάρχει ελεύθερο πεζοδρόμιο να περπατήσουν οι πολίτες.
Νεότερη Παλαιότερη