αναρτηση

Σας είχαμε πει ότι μαζί με τους πολίτες που ενεργοποιήθηκαν μαζί μας θα παρακολουθήσουμε το θέμα του πάρκου Νεαπόλεως. Χθες λοιπόν συναντήσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σχεδιασμού & Περιβάλλοντος Μιχάλη Γριβέα στην εκδήλωση του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και μας είπε ότι θα φέρει σύντομα την πρόταση με τις τροποποιήσεις που θα εγγυώνται αυτά που όλοι μαζί -πολίτες και δημοτική αρχή- συμφωνήσαμε στο πάρκο. Όσον αφορά το θέμα της διάνοιξης της περιφερειακής οδού ο αντιδήμαρχος μας απάντησε ότι θα προωθήσει τη λύση για ένα στενό μονοπάτι που απλά θα επιτρέπει τη διέλευση ενός ασθενοφόρου, πυροσβεστικού κτλ.

Τέλος είχαμε μια σύντομη συνομιλία και με τον Ανδρέα Γκιζιώτη ο οποίος είχε παραβρεθεί μαζί με το δήμαρχο κα ιτον αντιδήμαρχο στη συζήτηση στο πάρκο και θα είμαστε και μαζί σε στενή επαφή προκειμένου να παρακολουθούμε τα νεώτερα.

Εδώ θα κάνουμε μια παρένθεση διότι πολλοί αναγνώστες με μηνύματά τους μας ζήτησαν να ασχοληθούμε και με όσους δημοτικούς συμβούλους "φυγομάχησαν" κατα την επίμαχη ψηφοφορία. Τα πράγματα είναι απλά, ο κόσμος της Αγίας Παρασκευής τους ψήφισε για να τον εκπροσωπούν και όχι να απουσιάζουν (ενδεχομένως κάποιοι δικαιολογημένα) "νίπτοντας τα χείρας των". Οι δικαιολογίες μπορεί να είναι πολλές (π.χ. ώρες διεξαγωγής των συνεδριάσεων) και λογικές, όμως το συγκεκριμένο θέμα ξεπερνά σε σπουδαιότητα οποιοδήποτε άλλο.

Αναμένουμε λοιπόν την υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Νεότερη Παλαιότερη