αναρτηση

Δε γνωρίζουμε αν το έργο χαρακτηρίζεται από παρανομίες και μαϊμουδιές όπως ισχυρίζονται ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας ή αν όλα είναι νόμιμα και πληρώνουμε την εμπάθεια ορισμένων ανθρώπων όπως ισχυρίζεται η δημοτική αρχή. Ξέρουμε όμως ένα πράγμα, ότι η πόλη μας γίνεται ρεζίλι ανά το πανελλήνιο με δικαιολογημένες δημοσιεύσεις -πιθανώς από επαγγελματία της περιοχής- στο γνωστό blog troktiko από το οποίο σας παραθέτουμε αυτούσιο:

"Ρεσιτάλ ανικανότητας και επικίνδυνης βλακείας από το Δημο Αγίας Παρασκευής."

"Για μία ακόμα φορά (τρίτη μέσα στο τελευταίο χρόνο) άλλαξαν την ροή του κεντρικού δρόμου (Αγίου Ιωάννου) της Αγίας Παρασκευής από άνοδο σε διπλής κατεύθυνσης (Πιό παλιά ήταν κάθοδος και πιο πριν πάλι διπλής κατεύθυνσης). Γιατί άραγε? Μα και βέβαια γιατί τα έργα ανάπλασης του δρόμου έμειναν στη μέση καθώς ο Δήμος δεν έχει χρήματα...
για να τα συνεχίσει, άρα, σκέφτηκαν οι άχρηστοι, ας επαναφέρουμε τον δρόμο σε διπλής κατεύθυνσης. Δεν σκέφτηκαν όμως οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ότι ο δρόμος έχει μείνει μισός (σε πλάτος) από τα μισοτελειωμένα έργα. Έτσι πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε προσωρινής στάσης με αποτέλεσμα να υποφέρουν ακόμα περισσότερο τα λίγα καταστήματα που επιβίωσαν μέχρι σήμερα.

Δεν μας φτάνουν τα μέτρα του ΔΝΤ, η οικονομική κρίση και πίεση των τραπεζών, πρέπει τώρα να φυλαγόμαστε και από τους επικίνδυνους εγκληματίες που διοικούν τον Δήμο της Αγίας Παρασκεύης."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_7311.html

Το θέμα δεν είναι αν ο άνθρωπος μιλά για στέρεμα χρημάτων αντί για μπλοκάρισμα στο Ε.Σ. ή αν δεν ανέφερε ότι ο δρόμος ήταν και άνοδος ένα φεγγάρι. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια της ανοχής του και αυτή η εικόνα περνά προς τα έξω.

Πάντως χθες περνώντας το μεσημέρι από την περιοχή βρέθηκε ένα ασθενοφόρο να έχει σταματήσει στην κάθοδο της Αγίου Ιωάννου στο ύψος της Ανθέων. Το τι έγινε απλά δεν περιγράφεται. Όλη η κάθοδος μποτιλιαρίστηκε, άρχισαν τα κορναρίσματα ενώ αρκετοί διερχόμενοι οδηγοί απορούσαν βλέποντας άλλους να κατεβαίνουν το δρόμο αγνοώντας προφανώς τη νέα αλλαγή στη ροή του δρόμου. Η πόλη μας πληρώνει πια πολύ ακριβά μια ανάπλαση, για την οποία δε διέθετε τις απαραίτητες υποδομές (ρυμοτομία με παράλληλους δρόμους -δεξιά και αριστερά- να σηκώσουν το φορτίο της κίνησης και της στάθμευσης) και η οποία μάλλον κατέληξε να είναι νεο-πλασία παρά ανά-πλαση. Και δυστυχώς η θεραπεία φαίνεται να αργεί...
Νεότερη Παλαιότερη