αναρτηση

>>> Πολλά ακούσαμε και διαβάσαμε για το Μετρό και γιατί τελικά δεν πέρασε από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Άλλος τα ρίχνει σε πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ, άλλη ΥΠΕΧΩΔΕ είχε πει ότι δεν ήθελε ο Δήμος...

>>> ...Τα εν δήμω μη εν δήμω...Τελικά μαζί με το Μετρό χάθηκε και το μέτρο! Εν τω μεταξύ χάσαμε και το λογαριασμό με τις βασιλόπιτες. Μας θύμισαν λίγο σκηνικό από παλιά ελληνική ταινία.

>>> Οι ιδιοί ηθόποιοι, ε, καλέσμενοι στην κάθε εκδήλωση. Αφού κάθε φωτογραφία από κάθε εκδήλωση έμοιαζε ίδια. Βλέπετε έρχονται και εκλογές, οπότε θέλουμε και την ψήφο, ε, την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

>>> Έφαγα τόση πολλή βασιλόπιτα που λέω να πάω ένα περίπατο να ξεσκάσω. Σκέπτομαι να παώ στο σταθμό του Νομισματοκοπείου όπου και άνετα πεζοδρόμια διαθέτει και καθαρό αέρα θα πάρω.

>>> Τελικά η Αγία Παρασκευή θα παραμείνει αυτόνομη; Αλλού είδαμε για συνένωση με Χολαργό, άλλος μας είπε για ένωση με Χολαργό και Παπάγου, αλλού διαβάσαμε για τα Βριλήσσια, στο τέλος μάθαμε ότι τα Γλυκά Νερά μας κάνουν τα γλυκά μάτια.

>>> Ωραία αυτή η ιστορία με το 14ο και 13ο μισθό. Δε θα κοπούν! Αλλά κόβονται και οι 14 αποδοχές κατα πχ 1/10. Θέμα ψυχολογίας είναι τελικά όλα, για αυτό κοντεύουμε να τρελαθούμε εντελώς.

>>> Πάλι καλά που τα διάφορα πακέτα μέτρων έρχονται σε περίοδο Σαρακοστής, πολύς κόσμος θα αργήσει να νιώσει την πείνα στο πετσί του. Αλλά τελικά οι Γερμανοί δε ξανάρχονται, είναι ήδη εδώ...

>>> ...και να δείτε που η πείνα και η ανεργία θα μας οδηγήσει σε αντάρτικο όπως στην κατοχή! Καλά λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Νεότερη Παλαιότερη