Επίσκεψη της παράταξης "Νέα Αρχή" στο δημοτικό αμαξοστάσιο

Άλλη μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της, ενώ το νέο κύμα πανδημίας είναι προ των πυλών. Η πόλη μας θα έπρεπε να έχει άλλη εικόνα και να δίνει πρωταρχική σημασία και προτεραιότητα στις ανάγκες της καθαριότητας, στις υποδομές της και στον εξοπλισμό της. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν είναι αυτοί που ευθύνονται για όλα τα παραπάνω, αλλά είναι αυτοί που με αποδεδειγμένη υποστελέχωση, κάτω από δύσκολες, άθλιες και τριτοκοσμικές εργασιακές συνθήκες, δίνουν καθημερινή μάχη για την πόλη μας. Για μεγάλα διαστήματα παραμένουν απλήρωτοι και χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας!!!

Σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου με την δημοτική σύμβουλο Μίνα Μουχτούρη και την Φώφη Κουτεβίνη, βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο και είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους της καθαριότητας. Άκουσαν με προσοχή για άλλη μια φορά τα προβλήματα που δυστυχώς παραμένουν άλυτα και επαναλαμβανόμενα!!! Μαζί με τις ευχές τους εξέφρασαν την στήριξη και την συμπαράστασή όλων μας. 

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους. 

Καλές γιορτές!

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Νεότερη Παλαιότερη