«Αλλάζουμε», «Αλληλεγγύη για όλους» & «Δεσμοί Αλληλεγγύης» συνεχίζουν τη δράση στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου»


Γ. Μυλωνάκης: Στηρίζουμε ενεργά κάθε προσπάθεια που καλυτερεύει τη ζωή των συνανθρώπων μας»

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, στην κεντρική πλατεία, ο πρώτος κύκλος της δράσης που πραγματοποιούν η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», ο Σύλλογος «Αλληλεγγύη για όλους» και ο οργανισμός «Δεσμοί Αλληλεγγύης» για τη στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Στα ειδικά τραπεζάκια που στήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης παραβρέθηκαν κατά τον πρώτο κύκλο της δράσης οι Γιάννης Μυλωνάκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», με τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη, Άννα Γάκη, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρο Διακογιάννη, τα μέλη Ελισάβετ Πετσατώδη, Μάκης Τάρλας, Τάνια Νικολούλια, Χρήστος Πένητας, Κώστας Γαλέας, Γιώργος Σάρρας, Ορέστης Κύρτσης, Αργύρης Καρατράντος, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Λιάνα Σιούλα και Ράνια Σακκά, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους» Βασίλης Σαββίδης και Γιώργος Νεκταρίδης, και ο εκπρόσωπος του οργανισμού «Δεσμοί Αλληλεγγύης» Σταύρος Παπαϊωάννου.

Η δράση, που ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα στα εξής σημεία:


Με αφορμή τη δράση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γ. Μυλωνάκης, σχολίασε:

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο κομμάτι της δράσης αλληλεγγύης που πραγματοποιούμε για τη στήριξη των παιδιών στην "Κιβωτό του Κόσμου". Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν συγκινητική και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά γι' αυτήν. Ταυτόχρονα θα ήθελα να καλέσω και τους υπόλοιπους κατοίκους να επισκεφτούν τα νέα σημεία της δράσης και αυτήν την εβδομάδα, ώστε να κατορθώσουμε να συγκεντρώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Πάτερ Αντώνιος.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τόσο τον Σύλλογο "Αλληλεγγύη για όλους" και τον οργανισμό "Δεσμοί Αλληλεγγύης", όσο και τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της παράταξής μας που έσπευσαν να συμβάλλουν εθελοντικά στη δράση μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι να βρισκόμαστε μπροστά σε κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την κοινωνία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για τους συνανθρώπους μας».






Νεότερη Παλαιότερη