Πιο γρήγορα θα έρχονταν με το γάιδαρο, παρά με τα ΕΛΤΑ

Capri23auto / pixabay

 «Καλησπέρα σας. Πριν λίγες ημέρες παρέλαβα με το ταχυδρομείο λογαριασμό από Δήμο εκτός Αθηνών ο οποίος είχε ημερομηνία λήξης στα τέλη του Νοεμβρίου. Ο λογαριασμός ήρθε αρχές Δεκεμβρίου. Σε ποιον να παραπονεθείς; Δίχως να ευθύνομαι θα χρεωθώ και πρόστιμο στον επόμενο λογαριασμό. Οι άνθρωποι της ταμειακής υπηρεσίας που κάλεσα δεν ήξεραν κι αυτοί τι να πουν. Γενικά η αλληλογραφία έρχεται καθυστερημένη, άλλοτε πάλι βρίσκω λάθος γράμματα στο κουτί μου. Κάποτε ξέραμε τι ώρα περνά ο ταχυδρόμος και του το επιστρέφαμε, τώρα είναι άφαντοι. Δηλαδή τρώμε πρόστιμα, κάνουμε και τη δουλειά τους».

Το παραπάνω είναι μήνυμα αναγνώστριας του agiaparaskevi-guide.gr. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, μόνο ταχυ-δρομεία δεν είναι.

Πρόσφατα σε σχετική διαδικτυακή συζήτηση στα κοινωνικά μέσα μια συνδημότισσα ενημέρωνε για λογαριασμό που παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ στις 11-11-21 αλλά διανεμήθηκε στις 26-11-21. Δεκαπέντε ημέρες για να πάει από το ένα σημείο του Λεκανοπεδίου στο άλλο. Με το γάιδαρο θα είχε φτάσει το πρώτο βράδυ.

Για αυτό πλέον πολλοί χρησιμοποιούν όπου είναι δυνατόν την ηλεκτρονική αλληλογραφία αποφεύγοντας τα ΕΛΤΑ, τα οποία μάλλον σκόπιμα οδηγούνται στην απαξίωση.

Νεότερη Παλαιότερη