Νίκες για τις Γυναίκες, Νεανίδες και Παγκορασίδες του ΓΣΑΠ

Βολές για τις Παγκορασίδες

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ - ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Νίκη εκτός έδρας για τις γυναίκες, χωρίς όμως να συνοδευτεί από καλή εμφάνιση.

Καλή εμφάνιση για τις κορασίδες , χωρίς όμως να έρθει η νίκη . Οι νεάνιδες έκαναν την τέταρτη σερί νίκη τους και την άλλη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία τον Παναθηναϊκό. Οι παγκορασίδες πανηγυρίζουν για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας των κορασίδων.

                                                          

Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -  ΓΣΑΠ : 44-51( 9-10, 17-9, 12-15, 6-17)

 
Διαιτητές: Ροδόπουλος-Αυγούστογλου(κακοί)
 
Επιθετική αφλογιστία διέκρινε την ομάδα μας με κακή άμυνα , αστοχία και λάθη σε όλο το     
 
α΄ ημίχρονο,  με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί με 7 πόντους και να μπει φουριόζα στο β΄. Στο γ΄ δεκάλεπτο η ομάδα μας προσπάθησε περισσότερο, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πλησιάσει στους 4 πόντους την Τερψιθέα. Τελικά έκανε ένα καλό δεκάλεπτο (το δ΄), όπου  με καλή άμυνα και ατομικές εξάρσεις πέτυχε να πάρει το ροζ φύλλο. Την άλλη Κυριακή 14/11 στις 17.00 θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδό μας την ΑΕΚ Περιστερίου.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη 2, Στούπα 11(2), Χατήρα, Τσιαδή 16(2), Ακρίβου 6, Ευαγγελάτου 2, Τριανταφύλλου 6, Σακουλάκη , Γρίσπου 8 ,Καράμπελα(δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού).


Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ : 32-52 (10-11,12-12,04-23,06-06)


Ακάθεκτες συνεχίζουν την πορεία τους οι νεανίδες μας που ξεπέρασαν το εμπόδιο του μαχητικού Κρόνου Γέρακα. Παιχνίδι για γερά νεύρα στο πρώτο μισό του αγώνα, με τις δύο ομάδες σφιχταγκαλιασμένες στο σκορ, να μην επιτρέπουν η μία στην άλλη να ξεφύγει και να αποκτήσει διαφορά. Φτερά έβγαλαν τα κορίτσια μας και πέταξαν σαν αετοί πάνω από τον Γέρακα στο τρίτο μέρος. Με άμυνα από ατσάλι και επίθεση φωτιά, αύξησαν την διαφορά στους είκοσι πόντους, με αποτέλεσμα το τέταρτο δεκάλεπτο να έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν και στον προπονητή μας για τον τρόπο που καθοδήγησε την ομάδα. Πλέον ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 15/11/21 στις 20:30) είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς ο νικητής θα είναι ο πρωτοπόρος του ομίλου στον πρώτο γύρο.

ΓΣΑΠ ( Χατήρας – Τσίκος ) : Χατήρα 17, Πενέλη 13 (3), Κέντρου, Κυρκοπούλου 2, Μητροπούλου 3 (1), Δασκαλάκη, Χριστοπούλου 7 (1),Μήτση 2,Κανιστρά,Κακοσούρη 8 (1), Κοντογιωργάκη, Κεΐσογλου.


Γ. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ – ΑΝΤΑΙΟΣ : 49-54 (12-17, 16-9, 12-13, 9-15)


Στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθήσαμε την ομάδα μας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού να ζορίζεται στο κατέβασμα της μπάλας, τις αντίπαλες να κλέβουν και να  βάζουν εύκολα καλάθια.


Είδε και απόειδε ο coach Χατήρας, και με  το  σκόρ στο  -13, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου: μέσα η Χατήρα για να αναλάβει το κατέβασμα της μπάλας και να ξεπεράσουμε τον σκόπελο. Σαν να άγγιξε την ομάδα μας το μαγικό ραβδάκι, και άρχισε να παίζει μπάσκετ αξιώσεων. Με δημιουργικό και έξυπνο παιχνίδι κατάπιε την διαφορά και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου το σκηνικό είχε αλλάξει και κλείσαμε το ημίχρονο ένα καλάθι μπροστά. Η αξία του Ανταίου φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όπου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να μας φρενάρει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, κάπου όμως στα μισά φάνηκε ότι η βενζίνη στο ρεζερβουάρ μας είχε τελειώσει, οι δυνάμεις των παιχτριών μας τελείωσαν και παρά ορισμένες ηρωικές προσπάθειες στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στα χέρια των αντιπάλων μας. Πετάμε το αποτέλεσμα και κρατάμε την τρομερή προσπάθεια των παικτριών μας στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Πάμε με αυτοπεποίθηση λοιπόν στις 13/11  στο γήπεδο του Μελά να διεκδικήσουμε την δεύτερή μας νίκη!


ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινάνογλου Α., Πολυμένου, Κοντογιωργάκη, Κείσογλου, Χατήρα, Δασκαλάκη, Σινιώρη,  Αλεξάνδρου, Κασκαβέλη


Δ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ

Στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Κορασίδων  της ΕΣΚΑ ο Σύλλογός μας συμμετέχει με την ομάδα των παγκορασίδων του με βασικό στόχο την βελτίωση των αθλητριών και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών μετά και την περίοδο δύο ετών απραξίας.


ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ- ΓΣΑΠ  38-49

Πρώτη νίκη για τα κορίτσια μας το Σάββατο  6/11  με αντίπαλο τον ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ στο γήπεδο του Προμηθέα Χαλανδρίου. Τα κορίτσια αυτήν την φορά μπήκαν ψυχωμένα με πίστη και κατάφεραν σε όλη την διάρκεια του αγώνα να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα σε ένα σημείο η διαφορά αυξήθηκε σημαντικά αλλά η πίεση του αντιπάλου μείωσε το σκορ. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες . Φαίνεται ότι σιγά σιγά αποδίδει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις . Την επόμενο Σάββατο η ομάδα έχει ρεπό.
 
ΓΣΑΠ(Νίκος Τσίκος): Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Ιωάννου, Βερτοπούλου,  Μωραϊτη, Μαλισόβα, Αθανασοπούλου, Κεχρή, Οικονόμου,, Μπουρμά και Τοττού.


Δ. ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ -Γ.Σ.Α.Π : 30-20 (4-7, 6-5, 10-4, 2-0, 8-4)


Την Κυριακή 07/11, τα κορίτσια μας, του τμήματος ΜΙΝΙ, αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα του Αστέρα Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ. Τα κορίτσια μας έπαιξαν καλά στα δύο πρώτα 8λεπτα και προηγήθηκαν με σκορ 10-12. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, έτσι το τελικό αποτέλεσμα έγινε 30 -20 υπέρ του Αστέρα.

Την Κυριακή 14/11, στην έδρα μας, θα διεξαχθεί ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής με τον ΓΣ Καλυβίων και τα κορίτσια θα βάλουν τα δυνατά τους για μια πολύ καλή εμφάνιση.

Γ.Σ.Α.Π (Ναζίρη): Πάγια, Πολυμένου, Κασκαβέλη, Ανδρεούλη, Σεφερλή, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη, Ζαγλανίκη, Πολυχρονοπούλου, Γεωργίου.

Νεότερη Παλαιότερη