«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»: Ο τέως Δήμαρχος παραμένει μονάχος, στο δικό του παρελθόν

Ο άνθρωπος που είχε τη μεγαλύτερη θητεία Δημάρχου στην πόλη αλλά δεν κατάφερε, παρά τα πέντε χρόνια Δήμαρχος, να αφήσει έστω κάτι φεύγοντας, εξακολουθεί να έχει εμμονές..

Δε γνωρίζουμε το λόγο της τελευταίας ανακοίνωσής του. Είχε προηγηθεί η συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για το θέμα της πλατείας Αγίου Ιωάννου, καταλήξαμε όλοι σε κοινή θέση με βάση τα όσα συμφωνήσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ενώ δεχθήκαμε την αλλαγή μέρας και ώρας για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος. Μας προβληματίζει τόσο η κίνησή του όσο και η εμμονή του.

Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε. Ο τέως Δήμαρχος επιμένει στην ανάπλαση που είχε σχεδιάσει και απέφυγε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση,  γνωρίζοντας ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση τότε ήταν αντίθετη. Εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι η πανάκριβη μελέτη της θητείας του γύρισε πίσω με αμέτρητες παρατηρήσεις από την Διεύθυνση Μελετών της Περιφέρεια, όταν προσπαθήσαμε να τη σώσουμε αναζητώντας χρηματοδότηση αντί να χρεωθούν οι δημότες. Η νέα, σωστή, μελέτη που συντάξαμε υποβλήθηκε στην Περιφέρεια, η οποία και θα χρηματοδοτήσει την ανάπλαση.

Το ποιος δυσφημεί ποιον, έχει καταστεί πια ολοφάνερο σε όλους, όπως επίσης το ποιος σαμποτάρει  την όποια προσπάθεια συνεννόησης, αγόμενος και φερόμενος από τις εμμονές του. Ας μείνει μονάχος στο... παρελθόν του.

Δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Νεότερη Παλαιότερη