Προβληματισμός από την κατάσταση στην πλατεία Κοραή - Πως θα κινηθεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Προβληματισμός επικράτησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στην πλατεία Κοραή όπου πλέον τα τραπεζοκαθίσματα έχουν επεκταθεί τόσο πολύ ώστε έχει απομείνει ελάχιστος ελεύθερος χώρος (χαρακτηριστική η παραπάνω εικόνα από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής).

Τη σχετική αναφορά έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανδρέας Γκιζιώτης, ενώ επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Λόγω των μέτρων της πανδημίας έχει δοθεί παραπάνω χώρος ως γενικός κανόνας για την τήρηση των αποστάσεων, ωστόσο φαίνεται πως στην πλατεία Κοραή έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Δήμαρχος δήλωσε κατά τη συνεδρίαση πως οι υπεύθυνοι θα ενημερωθούν σχετικά και εφόσον δεν περιοριστούν στην προβλεπόμενη κάλυψη, τότε θα έρθει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με αίτημα την πλήρη ανάκληση της άδειας για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων επί της πλατείας.

Φυσικά θα πρέπει να εξεταστεί κάποια στιγμή σε τι εξυπηρέτησε εκείνη η περίεργη αντιδρόμηση προς ετών της οδού Κοραή καθώς δεν έχει κανένα νόημα ο γύρος της μικρής πλατείας.

Νεότερη Παλαιότερη