Οι «Αλλάζουμε» σε δομές και συλλόγους της πόλης ενόψει της εορτής του Πάσχα


Κοντά στους εργαζόμενους, αλλά και στους ανθρώπους κοινωνικών δομών και συλλόγων της πόλης βρέθηκαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 29 Απριλίου τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής».

Ειδικότερα, τα ξημερώματα, ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Μυλωνάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης, μετέβησαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό της καθαριότητας. Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας συνάντησης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που τους απασχολούν, με κυριότερα αυτά αφορούν τις απλήρωτες ακόμη υπερωρίες, αλλά και τα νυχτερινά, τις ελλείψεις σε Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), αλλά και τη χρόνια εκκρεμότητα με το αμαξοστάσιο του Δήμου.

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η επίσκεψη στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου, ενώ στη συνέχεια σύσσωμη η δημοτική ομάδα της παράταξης, με την προσθήκη της Άννα Γάκη, μετέβησαν στον Σύλλογο «H Αλληλεγγύη», όπου και παρέδωσαν στα μέλη του τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με την ευκαιρία των παραπάνω επισκέψεων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γ. Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Καλούμαστε για άλλη μια χρονιά να γιορτάσουμε τις άγιες μέρες του Πάσχα μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία στη χώρα μας. Ωστόσο, αυτή τη φορά βλέπουμε το "φως στην άκρη του τούνελ", καθώς επιταχύνονται οι εμβολιασμοί οι οποίοι θα μας επιτρέψουν, μια ώρα γρηγορότερα, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Με την ευκαιρία τη μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, αλλά και στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα για να ανακουφίζουν τους περισσότερο ευάλωτους συμπολίτες μας.   

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας απέναντί τους ότι θα βρισκόμαστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση και προώθηση των αιτημάτων τους, αλλά και την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες».

Νεότερη Παλαιότερη