Γ. Οικονόμου: Η πόλη βρωμάει και απειλείται η δημόσια υγεία

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Εν μέσω έξαρσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος,  σε μία επίδειξη αυταρχισμού, εκβιασμού και αυθαιρεσίας απέναντι στους εργαζόμενους, παραπληροφορούν τους δημότες και με τους εντεταλμένους κονδυλοφόρους παρουσιάζουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που υπάρχει στην πραγματικότητα.

Στην συνάντηση που κάναμε σήμερα το πρωί με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα εξετάσαμε και συζητήσαμε όλα τα θέματα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στην δημοτική αρχή για να μην μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αν όμως εμείνει στην επίδειξη αλαζονείας και της εκβιαστικής λογικής, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα πρέπει να να ζητήσουν άμεσα, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική αρχή των απευθείας αναθέσεων, της κατασπατάλησης και της ευνοιοκρατίας προς όφελος των ημετέρων, των έμμισθων συμβούλων και των εταιρειών που αναδείχθηκαν σε διαγωνισμούς του ενός διαγωνιζομένου, με ανύπαρκτες εκπτώσεις, ας αναζητήσει εκεί τα «ταβάνια» της σπατάλης και όχι στις υπερωρίες και στα δεδουλευμένα των εργαζομένων.

Και φυσικά για άλλη μία φορά  επισημαίνουμε τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο αμαξοστάσιο που λειτουργεί στην κυριολεξία  χάρις στο φιλότιμο και την ανοχή των εργαζομένων, που ενώ πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν χωρίς καταβολή δεδουλευμένων, χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας και τις άκρως απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που αποτελούν ευθύνη του Δήμου, διαπομπεύονται δημόσια με ανακρίβειες και ψεύδη.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νεότερη Παλαιότερη