Δεν περίμενα ποτέ ότι θα επέτρεπε κάτι τέτοιο ο Δήμαρχος!

imageΣτην ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ, για το υπέρογκο κόστος και τα προβλήματα της οποίας μιλήσαμε διεξοδικά σε πρόσφατο κείμενό μας (link), έχει αναρτηθεί δήλωση του προέδρου του, κ. Παπαμιχαήλ όπου μας ενημερώνει για την κατάληξη δικαστικής διαμάχης του με τον π. δήμαρχο κ. Γιαννακόπουλο, δίχως τελικά να χρειαστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.


Του Στρατή Μαζίδη


Τίθεται όμως ένα ερώτημα. Είναι δέον ο πρόεδρος του Οργανισμού να μας ενημερώνει μέσω μιας σελίδας που μας έχει στοιχίσει συνολικά τα τελευταία χρόνια € 9.000,00 (διαβάστε το σχετικό κείμενο που παρέθεσα το link με τις αποφάσεις στη Διαύγεια), για μια προσωπική του υπόθεση από το 2012! Η διαφορά του με τον κ. Γιαννακόπουλο δεν αφορά τον ΠΑΟΔΑΠ, ούτε τη σημερινή του ιδιότητα. Άλλωστε εκείνη την εποχή ο κ. Παπαμιχαήλ δεν είχε εκλεγεί καν δημοτικός σύμβουλος. Συνεπώς η έκβαση της υπόθεσης ενός ιδιώτη δε μας αφορά και σίγουρα δεν μπορεί να απασχολεί έναν ιστότοπο που συντηρείται από τους φορολογούμενους δημότες.


Η χρήση των δημοτικών μέσων για προσωπικές υποθέσεις συνιστά unfair πολιτική κίνηση. Έστω και αργά θα περιμένουμε την απόσυρση της ανάρτησης ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στους φορολογούμενους δημότες και ενδεχομένως μια σαφή τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου πάνω στο θέμα, μιας και λέγεται ότι αυτή η δημοσίευση έχει τις ευλογίες του.


Εστιάζω στον κ. Δήμαρχο διότι αυτός είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κ. Παπαμιχαήλ και όφειλε να του υπενθυμίσει ότι οι δημοτικές ιστοσελίδες αποτελούν περιουσία των δημοτών. Ως εκ τούτου πρέπει να έχουν καθαρά υπηρεσιακό περιεχόμενο. Όποιος θέλει προσωπική προβολή, μπορεί να το πράττει αλλά με τα δικά του μέσα. Αυτή είναι η αλλαγή της Αγίας Παρασκευής που επαγγελλόταν ο Δήμαρχος;

Νεότερη Παλαιότερη