Βιωματικό εργαστήριο εφήβων από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων "ΑΡΓΩ"

argo

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Βιωματικού Εργαστηρίου Εφήβων που υλοποίει το Διαδημοτικό (Δήμων Παπάγου-Χολαργού και Αγίας Παρασκευής) Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αργώ” με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

Οι έφηβοι μέσα από το εργαστήριο θα έρθουν σε επαφή με τη θεατρική τέχνη, θα αναπτύξουν τους προβληματισμούς τους και θα παρουσιάσουν τη δική τους παράσταση και θα γίνουν κοινωνοί και πρεσβευτές του μηνύματος : «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ».

Την έναρξη του εργαστηρίου ανήγγειλαν η Πρόεδρος του “Αργώ”   Γ.  Πίσπα και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Χ. Καραμπέτσος, που καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες και τους ευχήθηκαν καλή αρχή και Δημιουργική Πορεία.

Οι μαθητές συνομίλησαν με τον εμψυχωτή του εργαστηρίου, σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Ρούφα, και τη συνεργάτιδά του Στελλίνα Ανέμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Διευθυντές των 2ου και 4ου Λυκείων Αγίας Παρασκευής, κ. Δούκα και κ. Κοψιδάς και του 4ου  Γυμνάσιου κ. Γάλλος καθώς και οι Υποδιευθύντριες των 1ου Λυκείου και 5ου  Γυμνασίου κ. Στάθη και κ. Οικονόμου συνοδεύοντας τους μαθητές που συμμετέχουν στο Εργαστήρι, όπως και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πάνος Γκόνης.

Νεότερη Παλαιότερη