Τα Χριστούγεννα συνεχίζονται στην πλατεία Αγίας Παρασκευής; Ο βαρύς λογαριασμός στους δημότες

IMG_6736Ενώ οδεύουμε προς το τέλος του Ιανουαρίου και λίγο πριν μπούμε στο Τριώδιο προετοιμαζόμενοι για τη Μεγάλη Σαρακοστή, διαπιστώνουμε πως η χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδος συνεχίζεται στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι, πλην ημών των κατοίκων.

Του Στρατή Μαζίδη

Τους τελευταίους μήνες διαπιστώνουμε ότι η μπάρα αρχίζει και σηκώνεται πάλι ορισμένες φορές και ο χώρος γεμίζει αυτοκίνητα. Τώρα βλέπουμε ότι ο επιχειρηματίας που έφερε τα παιχνίδια και το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία για την εορταστική περίοδο εξακολουθεί να επιχειρεί κανονικότα με εμάς να πληρώνουμε!

Σύμφωνα με την απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα ομόφωνα (!) αποφάσισε:

4554

Δηλαδή αποφάσισε κάτι δίχως να προσδιορίζεται α. η χρονική διάρκειά του, β. ο τρόπος / προθεσμίες πληρωμής των € 3.500,00 και γ. το ποιος θα αναλάβει τα έξοδα του ρεύματος τα οποία έμαθα ότι θα τα πληρώσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, δηλαδή όλοι εμείς. Να το κάνουμε σαφές. Όλοι εμείς θα πληρώσουμε τα βασικότερα έξοδα λειτουργίας του επιχειρηματία, ο οποίος χρεώνει με 6 ευρώ το παγοδρόμιο (όταν στην Πόλη των Αστέρων στο Περιστέρι ήταν δωρεάν) και στο τέλος θα μπούμε και μέσα.

Τους δημότες όμως τους ρώτησε το Δημοτικό Συμβούλιο που ψήφισε ομόφωνα αν θέλουν και να πληρώνουν τα παιχνίδια (στα οποία δεν υπήρχε μεγάλη προσέλευση) και να χρεωθούν το λογαριασμό της ΔΕΗ που υπολογίζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ;

Κι αν είμαστε συμμέτοχοι στα έξοδα, θα είμαστε και στα κέρδη; Τελικά σε αυτήν την πόλη ο καθένας κάνει ό,τι θέλει;

Καλά Χριστούγεννα!
Νεότερη Παλαιότερη