Κ.Α.Π.: Ήττα και “στοπ” στο σερί νικών για το ανδρικό μας από τον Οίακα Ναυπλίου

 
Filed under: ΑΘΛΗΤΙΚΑ |

nbc-basketball

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Με ένα σερί πόντων του Α. Περδικάρη στη πρώτη περίοδο και συνολική ομαδική προσπάθεια καταφέραμε να προηγούμαστε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου 24-19. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο , δυνατές άμυνες, και σωστές επιλογές στην επίθεση. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 40-33.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε. Ο Οίακας κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό του έξω από τα 6,75 και με οδηγούς τον Πελεκάνο και τον Παπαντωνίου , κατάφερε να μας φτάσει και στη συνέχεια να προσπεράσει αυξάνοντας τη διαφορά μέχρι το άκουσμα της κόρνας της λήξης . Τελικό σκορ 61-78.

Επόμενο ματς , εκτός έδρας , στη Πάτρα , με αντίπαλο την εξίσου δυνατή ομάδα του Γλαύκου στις 25/2 και ώρα 17:00.

Παρά την ήττα , στο ημίχρονο οι μικροί αθλητές της ομάδας μας , όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας ματς της ανδρικής ομάδας , διαγωνίστηκαν σε παιχνίδια επίδειξης , με δώρα για όλους , δώρα που τους απένειμαν οι αθλητές του ανδρικού μας Pavle Ivcovic και Βίκτωρας Καρακατσάνης.

ΚΑΠ (Κακαλιάς, Μακρής): Περδικάρης 15 (1), Ανδρικόπουλος 2, Κορρές 5, Ετζιάκα 5, Καρακατσάνης, Ζαχαράκης 1, Πρίτσος 6 (2), Ροδοστόγλου 6, Παπουλίδης 7, Θεοδωράκης, Σακελαρόπουλος 14 (2).

Οίαξ Ναυπλίου (Νώντας): Ραζής 2, Μπούσι, Μπουρής, Πελεκάνος 24 (3), Παπαντωνίου 29 (3), Τσούχλης, Γεωργιάδης 10 (1), Φρουσκλιάς, Ευστρατίου 6, Μπιτινής, Ψάλτου 7

kap_logo

Share This Post