Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

 
Filed under: ΣΥΛΛΟΓΟΙ |

kinim.lesxi1

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της μαζί με τα μέλη και πολλούς φίλους της, την Τετάρτη 10.1. στο εστιατόριο «Στης Ελλης».

Η Πρόεδρος κ. Μιρέλλα Λεγάκη αναφέρθηκε σύντομα στη δράση της Λέσχης κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννη Σταθόπουλο και τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου για την υποστήριξη, όπως και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (ΟΚΛΕ) κ. Δημήτρη Καλαντίδη που ήταν παρών. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της ΟΚΛΕ συνεχάρησαν την Πρόεδρο για την έντονη και υψηλού επιπέδου δραστηριότητα της Λέσχης στον χώρο του πολιτισμού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη του ΔΣ, όλα τα μέλη της Λέσχης και ονομαστικά όλους τους  κινηματογραφιστές που ήρθαν στις προβολές και συζήτησαν με το κοινό. Προβλήθηκε επίσης σύντομο αναμνηστικό βίντεο από τις δραστηριότητες του 2017.

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρ. Δήμαρχος κ. Β. Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας/Πολιτισμού κ. Π. Γκόνης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Α. Σερκεδάκης, η Πρόεδρος των Παιδ. Σταθμών κ. Μ. Δημητρίου,  Δημ.Σύμβουλοι, ο Μαέστρος της Χορωδίας του Δήμου  κ. Χ. Κουτσονίκας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί όλους τους παρόντες κι εύχεται Καλή Κινηματογραφική Χρονιά στην πόλη!

kinim.lesxi2

Share This Post