Οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

 
Filed under: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ |

xristougenna

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής θα λάβουν χώρα οι πρώτες φετινές γιορτινές εκδηλώσεις και δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 2 Ιανουαρίου 2018.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής,  είναι το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας  της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των Συλλόγων και  Φορέων, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ, των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης θα μπορείτε να επισκεφτείτε το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου και το Σπιτάκι του  Αι-Βασίλη τα οποία θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

– 16.30-19.30μμ, θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με Νεράιδα, Ιπτάμενο Ξυλοπόδαρο και Εργαστήριο ραπτικής στολιδιών.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

στις 9.00πμ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευή «Κορύβαντες»  θα βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του με χειροποίητα δώρα, χορούς, τραγούδια, κεράσματα και την αναβίωση του Εθίμου της Αγίας Βαρβάρας και

– 11.00πμ έως 14.00μμ, θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με Φουσκωτό χιονάνθρωπο και Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο για τα γράμματα των μικρών  παιδιών στον Αι-Βασίλη.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το συνολικό Πρόγραμμα των φετινών γιορτινών  εκδηλώσεων και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Share This Post