Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της γειτονιάς από το Σύλλογο Κατοίκων ΤΣΑΚΟΥ

 
Filed under: ΣΥΛΛΟΓΟΙ |

tsakos

To Σάββατο 1 Ιουλίου ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού με μεγάλο κέφι συνοδευόμενο από πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα  πραγματοποίησε την ετήτια καλοκαιρινή γιορτή του στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ο σύλλογος κατοίκων Τσακού, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της γειτονιάς, το Σάββατο 1 Ιουλίου στην αυλή του τρίτου Δημοτικού σχολείου. Την γιορτή συνέδραμαν ο Δήμος  και ο ΠΑΟΔΑΠ.

Παρότι οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα ο καύσωνας, ήταν ανυπόφορος, οι γείτονες και οι φίλοι του συλλόγου, γέμισαν και φέτος το προαύλιο, ήταν όλοι εκεί, πάνω από 400 άτομα .

Η γιορτή ξεκίνησε με το κάλεσμα όλου του Δ.Σ. του συλλόγου από την γραμματέα του συλλόγου Ι. Κουτσουρά.

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Β. Σαββίδης για να απευθύνει τον καθιερωμένο εναρκτήριο χαιρετισμό.

Το πρόγραμμα κύλισε με το Τμήμα ΛΑΤΙΝ του συλλόγου και το αφιέρωμα στον κινηματογράφο, με αντίστοιχα βίντεο από τις ταινίες που είχαν επιλεγεί να ξετιλύγονται στην γιγαντοοθόνη καθώς έπαιζαν και τα αντίστοιχα μουσικά κομμάτια από τις ίδιες ταινίες.

Συνέχισαν τα παιδάκια με ΛΑΤΙΝ και έπειτα τα παιδιά του τμήματος των παραδοσιακών χορών. Τα παιδιά, πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το φετινό αφιέρωμα του Τμήματος παραδοσιακών χορών, ήταν στα τραγούδια και τους χορούς του Πόντου. Τους συνόδευσε ζωντανή μουσική με ποντιακή λύρα. Έπαιξε βίντεο στην γιγαντοοθόνη αφιερωμένο στον Πόντο.

Με την προσέλευση του, ο Δήμαρχος κλήθηκε να χαιρετίσει την εκδήλωση και ακολούθησαν όλοι οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που ήταν στην εκδήλωση. Η κ.Μπελεχρή από την μεριά της παράταξης του κ. Ζορμπά, ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος  και ο κ. Αλέξης Μουστόγιαννης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων, από τους Κρήτες ο Πρόεδρος Μάκης Κρασανάκης και πολλά μέλη του Δ.Σ.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι: Παιδείας κ. Π. Γκόνης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ε. Πετσατώδη, Πράσινου και καθαριότητας κ. Γ. Σιδέρης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Κρητικίδης Κώστας, Γιάννης Μυλωνάκης.

Πολλοί τοπικοί παράγοντες.

Το μουσικό παραδοσιακό και λΑϊκό πρόγραμμα κάλυψε το μουσικό συγκρότημα «Μεσόγειος» και ο κ. Τάκης Κωνσταντακόπουλος.

Το τραγούδι και ο χορός συνεχίστηκε μέχρι αργά, μιάς που άρχισε κάπως να δροσίζει .

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του Δ.Σ. του συλλόγου, τον Δήμο, τον ΠΑΟΔΑΠ, τους χορηγούς μας, τους εθελοντές και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Share This Post