Απεργία & αποχή των εργαζομένων καθαριότητας τις επόμενες 4 ημέρες

 
Filed under: ΕΙΔΗΣΕΙΣ |

 kathariotita

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους δημότες να μεριμνήσουν για την όσο γίνεται μικρότερη εναπόθεση των σκουπιδιών τους στους κάδους από αύριο, λόγω της επικείμενης αποχής/ απεργίας των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ενόψει των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση(Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), έχει προκηρυχθεί αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 20/5 και την Κυριακή 21/5 καθώς και 48ωρη απεργία τη Δευτέρα 22/5 και την Τρίτη 23/5.

Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων και στον Δήμο μας.

Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες αυτές.

Η Δημοτική αρχή εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Καθαριότητας και καλεί την Κυβέρνηση να μεριμνήσει άμεσα για την ομαλή λειτουργία των Δήμων, δίνοντας οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους. Στόχος πρέπει να είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι και τη λήξη της σύμβασής τους.

Ιωάννης Α. Σιδέρης                                                 Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Share This Post