Αποτελέσματα αγώνων των ομάδων του ΓΣΑΠ

mini_gsap


                                       φωτο: στιγμιότυπο από τον αγώνα των ΜΙΝΙ


 


Α. ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03 - ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΦΑΡΟΣ: 63-64


Δεκάλεπτα: 19-12, 11-17, 15-16, 19-19


Μέχρι το 18΄όλα πήγαιναν «ρολόι» για την ομάδα μας. Είχε επιβάλλει το παιχνίδι της και διατηρούσε μια διαφορά στο σκορ από 5 ως 8 πόντους. Όμως ξαφνικά τρεις κακές άμυνες καI ένα παιδαριώδες λάθος επέτρεψαν στον Φάρο να τελειώσει το ημίχρονο με ισοπαλία. Με ανεβασμένη την ψυχολογία ο Φάρος άρχισε να χτίζει διαφορά που έφτασε και στους δέκα πόντους. Με αντεπίθεση διαρκείας η ομάδα μας μπήκε στο δ΄ δεκάλεπτο με έναν πόντο πίσω, όμως ο Φάρος είχε πια κάτσει σε θέση οδηγού. Το σκορ κυμαινόταν από 2 ως 4 πόντους διαφορά υπέρ της αντίπαλης ομάδας, μέχρι το τέλος. Η μείωση του σκορ σε 63-64 έγινε όταν πλέον ο χρόνος είχε τελειώσει. Με την ήττα αυτή η ομάδα μας βαθμολογικά βρίσκεται πλέον στην 7η θέση και απομακρύνθηκε από την πιθανότητα να καταλάβει την 5η ή την 6η θέση. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 03/04 στον Πανιώνιο.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) :  Γκάνια 4 (1), Κοντογιάννη 2, Κούκη Έλ., Τσιαδή 9, Κανιαδάκη, Βελούδου 12 (2) , Σταθέλου, Καράμπελα, Γιουκάκη 4, Κούκη Ειρ. 5 (1), Μερισιώτη 12.
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης): Καρακασίδου, Βράκα 9, Γεωργίτσου, Αθανασίου 17 (5), Γκριτζά 18, Τσέρου 8, Πετράκη 6, Σπυριδονίδου, Μεγαλαίμου, Αλεξανδρίδου, Μπεράτη, Κουταλιανού 6.


Β. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α:gsap_logo


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/03 – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΓΣΑΠ : 30-56


Δεκάλεπτα : 08-16,08-14,05-14,09-12


Άνετη νίκη για τα κορίτσια μας  με αντίπαλη ομάδα τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης. Και στα τέσσερα δεκάλεπτα έπαιξαν με όρεξη και ενθουσιασμό.


AΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ(Γκίκας-Καλογερόπουλος): Κάνιαρη,  Αντύπα,  Κολοκούρη,  Αρσενίου,  Μαδούρη, Τσακιρίδη, Ντούρου, Σκιαδά, Μάρκου, Νταβρή, Γουργουρίνη, Σαμαίλη
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Καρακατσάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Παπαμελετίου,   Ζανίκα Κ, Πατσατζή,   Χαίνη, Ξηραδάκη,  Ζανίκα Χ,  Αναγνώστου, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.


ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03 -  ΓΑΣ ΘΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΓΣΑΠ : 20-58


Δεκάλεπτα : 07-15,05-14,03-14,05-15


Ένα ωραίο  παιχνίδι μας χάρισαν τα κορίτσια  την Κυριακή με αντίπαλη ομάδα τον ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Και στα τέσσερα δεκάλεπτα τα κορίτσια μας  διατήρησαν το προβάδισμα έχοντας απίστευτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση και φτάνοντας άνετα στη νίκη .


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 09-04-2016  στις 15.00  , στο γήπεδο του Πικερμίου  με αντίπαλη ομάδα την ομάδα τον ΑΟ Πικερμίου


ΚΑΛΥΒΙΑ(Αναγνώστου):  Σαλπασαράνη, Ζέζα, Γκίνη, Μπαλταδοπούλου, ΣαλπασαράνηΔ, Χαρωνιτάκη ,Σιδέρη,  Γεωργουσοπούλου, Πετεινέρη, Βασταρδή,  Λακουμέντα.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Ζανίκα, Τσιτρά, Πατσατζή, Θεοφάνη Μ, Ξηραδάκη, Γεωργοπούλου, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.


Γ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/03 -  ΓΣΑΠ – ΑΣ ΣΧΟΛ. ΜΩΡΑΪΤΗ: 36-39


Δεκάλεπτα : 08-09,07-10,09-08,12-12


Πάλεψε η ομάδα των παγκορασίδων Β΄, έστω και αν πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδο.  Με τις μισές αθλήτριες από την ομάδα των μίνι, έκαναν το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι, που χάθηκε καθαρά από απειρία, έλλειψη συγκέντρωσης, άγχος και ατυχία.  Η δουλειά των προπονητών και η προσπάθεια των αθλητριών στις προπονήσεις αρχίζει να φαίνεται και στους αγώνες.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου):  Γεωργοπούλου, Κυρκοπούλου, Φυρίγου, ΘεοφάνηΙ., Τσιτρά, Χαΐνη, Γάζου, Κακοσούρη, ΘεοφάνηΜ., Λούκα, Κωλέτση, Μπαουφτσή.
ΑΣ ΣΧΟΛ. ΜΩΡΑΪΤΗ (Χατζάτογλου): Γκίνου, Κατσαρά, Πεπελάση, Ζημιανίτη, Μακρυγεώργου, Ρόρρη, Ζαχοπούλου, Βαϊοπούλου, Γεωργαλά, Μαλλιγιάννη, Κακαλέτρη, Τσίρου.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03 - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣΑΠ: 38-22


Δεκάλεπτα : 13-04,04-10,13-00,08-08


Το κακό ξεκίνημα για άλλη μια φορά αλλά και το χωρίς πόντο 3ο 10λεπτο στέρησαν από την ομάδα μας το κάτι καλύτερο.  Στο 2ο και 4ο 10λεπτο τα κορίτσια πάλεψαν, ήταν άκρως ανταγωνιστικά ωστόσο οι αγώνες κρατάνε 40 λεπτά.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια με πείσμα και πίστη. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 2/4 στις 16:30 εκτός έδρας με τον ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Μανιατόπουλος): Σπάχο, Γεωργακλή, Κιούση, Σαχά, Καμαρούλια, Μούτσα, Καρρά, Κάλτσουνα, Παύλου, Γιαβασοπούλου, Καρυπίδου, Τανάσε-Παπαδάτου.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Γεωργοπούλου, Καρακατσάνη, Ζάβρα, Θεοφάνη Ι., Τσιτρά, Χαΐνη, Γάζου, Κακοσούρη, ΘεοφάνηΜ. , Ζανίκα Κ, Ξηραδάκη, Χριστοδούλου.


Δ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦ.: 37-34


Δεκάλεπτα:2-9,17-4,8-9,10-11


Δύσκολη επικράτηση των κοριτσιών μας των μίνι, απέναντι στην αξιόμαχη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα του ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ. Η εικοσαήμερη αγωνιστική απραξία, επηρέασε φανερά την ομάδα μας κάνοντας ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια όμως ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και την προπονήτριά μας για την προσπάθειά τους. Στη συνέχεια προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο και τελευταίο αγώνα της σεζόν, που θα γίνει την Κυριακή 3/4/16 στις 19:00μμ με αντίπαλο τον ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟ στο γήπεδο ΧΩΡΑΦΑ.


ΓΣΑΠ (Γιουκάκη, Χριστοδούλου): Γιαννακού, Κωλέτση, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λούκα, Κυρκοπούλου, Μπαόφτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.ΔΑΦ. (Χατζηκωνσταντής, Τάτα): Ανδριοπούλου, Γιαγκουρίδου, Κέρρι, Πετροπούλου, Καλεμκεριάν, Χατζηκωνσταντή, Νταουντάι, Μεσίνι, Λίτσα, Μανιουράκου.


Ε. ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
 
Την Κυριακή 20/03/16 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ Α1 ανδρών μεταξύ Παναθηναϊκού και Κόροιβου στο γήπεδο ΟΑΚΑ πολλές αθλήτριες από τα τμήματα του Συλλόγου μας, συνοδευόμενες από τους γονείς τους και τις προπονήτριές τους. Μετά τον αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τις αθλήτριες του Συλλόγου μας.

Νεότερη Παλαιότερη