Aνασκόπηση των αγώνων του Γ.Σ.Α.Π.

promini_gsap

φωτο: τα προμίνι του ΓΣΑΠ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ: 77-53


Δεκάλεπτα: 16-15, 23,16,19-17,19-05


Ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί της μαχητικής ομάδας των Χανίων. Μετά από ένα μουδιασμένο α΄δεκάλεπτο, στην συνέχεια η ομάδα βρήκε τον βηματισμό της και επέβαλε το παιχνίδι της, στο δε δ΄δεκάλεπτο η διαφορά στο σκορ διευρύνθηκε και έφτασε στους 24 πόντους τελικά. Να σημειωθεί ότι και σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα ήταν κινητό νοσοκομείο (Γιουκάκη με πυρετό, Καζαντζίδου με προστατευτική μάσκα, Λωσταράκου με πόνους στη μέση, Χαρίτου με δύσπνοια), οπότε τα κορίτσια αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Να επισημάνουμε ακόμα ότι η Βελούδου πέτυχε ρεκόρ πόντων στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ συμμετοχή στο σκορ είχε και η Γκάνια, η οποία επανήλθε μετά από εξάμηνη διακοπή, λόγω σπουδών στη Χάγη. Συγχαρητήρια και στους προπονητές για τη νίκη.gsap_logo


Επόμενος αγώνας την Κυριακή 06/03 εκτός έδρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος):  Γκάνια 3(1), Κοντογιάννη 6, Χαρίτου, Τσιαδή 3,  Βελούδου 20 (1) , Λωσταράκου 2, Καζαντζίδου 11 (1) Καράμπελα, Γιουκάκη 16 (3), Κούκη 5 , Μερισιώτη 11.
ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ (Καρκανάκης): Ρουμελιώτη, Καραβέλη 6, Σκορδυλάκη, Κασωμένου 12, Φουράκη 8, Ζουμαδάκη 4, Γαλητειάνου 11 (1), Μοσχοπούλου 6, Βαρυπατάκη 6.


Β. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Με δύο ομάδες συμμετέχει στο φετινό τουρνουά παγκορασίδων της ΕΣΚΑ ο Σύλλογος μας. Για την πρώτη αγωνιστική του τουρνουά είχαμε:


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣΑΠ : 66-26


Δεκάλεπτα : 20-08,19-09,12-04,15-05


Μουδιασμένα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Τουρνουά Παγκορασίδων οι αθλήτριές της Α΄ ομάδας μας, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα από την ομάδα του Γέρακα, με σκορ 66-26.  Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, τα κορίτσια μας έπαιξαν χωρίς συγκέντρωση, μαχητικότητα και πείσμα, κάνοντας πολύ εύκολο το έργο της αντίπαλης ομάδας. Η εμφάνιση αυτή δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες των κοριτσιών και θα πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να μην αδικούν τους εαυτούς τους. Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή συνέχεια.


Επόμενος αγώνας, το Σάββατο 05-03-2016 , με αντίπαλο ομάδα του ΑΟ Πικερμίου (19:30, Κοντόπευκο).


ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος-Χατζηιωαννιδης): Γιαννακάκου, Μπαναβού, Ανδρικοπούλου, Καρτάκη, Πέππα, Κασιμάτη, Κυριακάκη, Φλαμπούρη, Λιγνού, Γκουτζουλα, Δαμουλάκη, Βλάχου
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Γάζου, Χονδροπούλου, Σαραντάκου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Πατσατζή, Χαίνη,  Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β : ΓΣΑΠ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: 32-50


Δεκάλεπτα : 03-17,05-09,10-12,14-12


Έναν πολύ όμορφο αγώνα μας χάρισαν οι αθλήτριες της Β΄ ομάδας μας με αντίπαλο τον Προμηθέα το βράδυ της Παρασκευής 26/2. Για τα περισσότερα κορίτσια αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της αθλητικής τους σταδιοδρομίας και παρόλο που γνώρισαν την ήττα με σκορ 32-50, γέμισαν όλα τα μέλη της ομάδας με ικανοποίηση και αισιοδοξία. Πολλά συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα δουλειά στον προπονητή και τις αθλήτριες της ομάδας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Τουρνουά.


Επόμενος αγώνας, το Σάββατο 05-03-2016 , με αντίπαλο ομάδα του Άρη Χολαργού (17:30, κλειστό Χολαργού).


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Αργυρίου): Τσιτρά,  Κακοσούρη, Γάζου, Κυρκοπούλου, Παπαμελετίου,  ΘεοφάνηΙ.,  ΘεοφάνηΜ., Χαΐνη, Χονδροπούλου, Ξηραδάκη, Γεωργοπούλου, Πατσατζή.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Σκαρογιάννη): Μπολένα, Καπογιαννάτου, Πατέλη, Γιαννακοπούλου, Κατσαρέλια, Μπεζαΐτη, Τσιλή, Βάρσου, Κιούση, Γεωργιάδη, Σπυροπούλου, Γαλιατσάτου, Μαλολλάρι, Μαρούλη.


Γ. ΜΙΝΙ: ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΓΣΑΠ:32-30


Δεκάλεπτα:11-8,9-10,5-4,7-8


Άτυχο το αποτέλεσμα της Κυριακής για τα μίνι μας. Το παιχνίδι έγινε σε δύσκολες, για μας συνθήκες, λόγω της διεξαγωγής του σε ανοιχτό γήπεδο. Τα κορίτσια μας χρειάστηκαν χρόνο προσαρμογής, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ. Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όμως μια μικρή αδράνεια στην άμυνα και μια άτυχη επίθεση, μας υποχρέωσαν στην ήττα, με ένα καλάθι διαφορά. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και την προπονήτρια για την προσπάθειά τους και πλέον προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο δύσκολο αγώνα, που θα γίνει την Κυριακή 6/3/16 στις 15:00 στο γήπεδο του Κοντοπεύκου,με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.


ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γκουρμά): Παναγιωτοπούλου,Τσικληρά,Σισμανίδου,Σκιαδαρέση Α, Σταΐκοπούλου, Ζούμα Μ, Ζούμα Ν, Σκιαδαρέση Ι, Μαγγέλ, Τσέρου, Κουτσούκη.
ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Τουρλίδα, Μπαόφτση, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Κυρκοπούλoυ, Λούκα, Κωλέτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.


Δ. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


Την Κυριακή η ομάδα των  των junior μας αντιμετώπισε στο γήπεδό μας, σε φιλικό αγώνα, την ομάδα των Μελισσίων. Οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητριών που παρακολουθήσαμε  τον αγώνα χαρήκαμε πάρα πολύ και .....σίγουρα περιμένουμε την επόμενη μεγάλη χαρά! Μπράβο στα κορίτσια μας που παίξανε καταπληκτικά αλλά και στην ομάδα των Μελισσίων.


Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων, την προπονήτρια Κέλυ Καραβέλη και τους γονείς των κοριτσιών  που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας και με φίλαθλο πνεύμα στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο σωματείων.

Νεότερη Παλαιότερη