Δύο νίκες για τον ΓΣΑΠ

gsap_logoΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
www.gsap.gr

Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 62-39


Δεκάλεπτα : 14-8, 18-12, 16-15, 14-4


Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα των νεανίδων σημείωσε την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.. Με όπλο την ομαδική άμυνα και την καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, οι αθλήτριες μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους να διεκδικήσουν την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Κορωπίου (1ο Γυμνάσιο Κορωπίου, 20:00).


ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα, Δασκαλάκη 2, Σταθέλου, Κούκη Ελ. 2, Περβανά 1, Κανιαδάκη11, Χριστοπούλου 8, Λαχανά 4, Κούκη Ειρ. 28, Τραυλού, Καράμπελα 4.


Ηλιούπολη (Φέξης, Στανέλος): Βλαχούλη, Αντωνοπούλου 3, Κιαχίδη, Μπιτζανάκη Ε. 7(1), Μπιτζανάκη Α. 22, Καραβου, Πολυκράτη, Καστελλάνου 7.


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ- ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 40-53


Δεκάλεπτα : 13-12,07-10,10-18,10-13


Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αφήνοντας πίσω ένα πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο την αντίπαλη ομάδα. Πόντο, πόντο συνέχισαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο φτάνοντας να τελειώσει το ημίχρονο με διαφορά υπέρ του Αγίου Ελευθερίου στο ένα καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησαν με νευρικότητα , λάθη και βιαστικές κινήσεις, οι οποίες μας οδήγησαν στην ήττα .Παρ’ όλα αυτά όμως, η εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς βελτιωμένη από τις προηγούμενες εμφανίσεις και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή τους. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 30-01-2016 στις 13.30 , στο γήπεδο της Καισαριανής (Γ.Μελισσηνός) με αντίπαλη ομάδα την ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου


Πατσατζή ,Δούκα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.


ΜΕΛΑΣ (Σκαμπά) Καπέλη, Ψαρρά, Κοτρώτσιου, Δακλάδα, Μπαρμπαγιάννη, Τέκου, Καπένη, Φραγκούλη, Ξένου, Μανιατάκη, Τσιντζέλ

Basketball

Γ. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 49-35

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:11-5,14-10,18-6,6-14

Με νίκη ξεκίνησαν στην πρεμιέρα της Β΄φάσης τα κορίτσια των μίνι. Από την αρχή του αγώνα πήραν το προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Άρη Πετρούπολης. Από τον αγώνα απουσίαζε λόγω τραυματισμού η αθλήτριά μας Ζωή Καρακατσάνη, στην οποία ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας και στις αθλήτριές μας για την προσπάθειά τους, που μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια του τουρνουά. Μετά το τέλος του αγώνα το τμήμα των μίνι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία των γονέων και του προέδρου του ΓΣΑΠ Γιώργου Καράμπελα. Η τυχερή της κοπής ήταν η αθλήτριά μας Λαμπρινή Μπαόφτση, στην οποία ευχόμαστε μπασκετικές και προσωπικές επιτυχίες. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 31/1/16 στις 10:45πμ με την ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στο κλειστό γήπεδο Χολαργού.


ΓΣΑΠ (Γουκάκη): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Γιαννακού, Κακοσούρη, Μαΐστρου.


ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(Μπολιανίτη-Γκουρμά): Κοσκορέλου, Τσικληρά, Παναγιωτοπούλου, Σισμανίδου, Ρεμούνδου, Σταΐκοπούλου, Σκιαδαρέση Α, Ζούμα Μ, Ζούμα Ν, Σκιαδαρέση Ι, ΜαγγέλΤσέρου, Κουτσούκη


ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Η γυναικεία ομάδα την προηγούμενη Κυριακή είχε ρεπό. Την Κυριακή 31/01/2016 στις 13.30 θα αντιμετωπίσουμε στο Κοντόπευκο την ομάδα του ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .

Νεότερη Παλαιότερη