Τρεις αγώνες και τρεις νίκες για τον ΓΣΑΠ

gynaikes

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΓΣΑΠ : 56-63


Δεκάλεπτα: 17-11, 12-21, 03-10, 24-21


Νίκη - άθλος για τη γυναικεία ομάδα την Κυριακή στα Μελίσσια. Πέρα από την κρισιμότητα του αγώνα, ήρθε, μόλις στο πρώτο δευτερόλεπτο (!) , ο τραυματισμός της Γιουκάκη (διάστρεμμα) που την κράτησε όλον τον αγώνα στον πάγκο. Μέχρι η ομάδα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της και να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες βρεθήκαμε να χάνουμε στο 4΄με 7-0 και κλείσαμε το α’ δεκάλεπτο με 6 πόντους πίσω στο σκορ.. Όμως, με ηγέτιδα στο σκοράρισμα την Καζαντζίδου και με τεράστια συνεισφορά  από όλες τις υπόλοιπες, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ανατρέψαμε τη διαφορά και βρεθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου 3 πόντους μπροστά. Τα κορίτσια μας μπήκαν στο β΄ημίχρονο με φοβερό πάθος στην άμυνα, μεγάλη ωριμότητα στην επίθεση, με συμμετοχή όλων στο σκορ και διεύρυναν τη διαφορά. Στο δ΄ δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε, με τα Μελίσσια να κάνουν την ύστατη προσπάθεια ανατροπής, όμως οι αθλήτριές μας με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και ελάχιστα λάθη (τόσα, όσα δικαιολογούνται απολύτως από την ένταση του αγώνα), κράτησαν τη διαφορά, με εύστοχα σουτ και σχεδόν απόλυτη ευστοχία στις βολές. Συγχαρητήρια σε όλες – δεν υπήρξε καμία που να υστέρησε – και στους προπονητές μας. Η νίκη αυτή είναι σπουδαία από πλευράς βαθμολογικής, αλλά και από πλευράς ψυχολογίας. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας έχει ρεπό.


ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Κουκής, Κουτρουμπής): Καραβέλη 6, Μαρίνου 4, Αστραντίνη 10 (2), Ντακόλια, Δούρου 2, Κοιλιαρίδη 9 (1), Πολίτη 8, Ζακυνθινού 3, Χριστακοπούλου 5 (1), Καπερώνη 6, Σαπαλίδου, Κοτσιάφτη 3.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος):  Καζαντζίδου 24 (2), Κοντογιάννη 9, Χαρίτου 3 (1),  Τσιαδή 6, Βελούδου 4, Κούκη 4, Λωσταράκου 4, Καράμπελα, Πεσκατζίου, Γιουκάκη, Κανιαδάκη, Μερισιώτη 9(1).


gsap_logo


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ-ΓΣΑΠ : 24-30


Δεκάλεπτα : 06-08,03-13,10-09,05-00


Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχαν το Σάββατο τα κορίτσια μας στον Ωρωπό.  Συνεργασία, πείσμα και αγωνιστικότητα επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ατόνησαν αρκετά, όμως στο αμυντικό κομμάτι δεν έχασαν την επαφή, με αποτέλεσμα εύκολα να οδηγηθούμε στη νίκη .


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 23-01-2015  στις 19.30 , στο γήπεδο μας  με αντίπαλο την ομάδα του Μελά Αγίου Ελευθερίου.


ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ(Αγγελάκης): Σούλα, Ευμορφοπαίδη, Κιούση, Ράπτη, Πετράκη Αχμετ, Μπούφι, Μίχα, Αχμετ, Μιχαλάκη, Μπούφι, Παύλου.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα ,Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου ,Κυρκοπούλου.


Γ. ΜΙΝΙ: ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ-ΓΣΑΠ : 27-44


Δεκάλεπτα:7-10,4-10,9-12,7-12


Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2016 τα κορίτσια των μίνι και προκρίθηκαν πανάξια στην Β’ φάση της διοργάνωσης.


Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του τουρνουά , οι αθλήτριές μας έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν εύκολα στην νίκη, κατακτώντας και τυπικά την δεύτερη θέση του ομίλου  με σκορ 8 Νίκες -2Ηττες.
Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτριά μας και στα κορίτσια μας για αυτή τους την επιτυχία, που μας κάνει πολύ υπερήφανους. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην Β΄ φάση, τον πρώτο αγώνα της οποίας δίνουμε την Κυριακή 24/01 στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης


ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ(Δάβαρης): Κουρκουνάκη, Κωλέτση, Μπάτσιου, Μπακογιάννη, Παρμάκη, Ντούνη, Μήτλα, Ιωσηφίδου, Ματεγάκη, Τσεμενιά.


ΓΣΑΠ(Γιουκάκη): Φυρίγου, Ζανίκα,  Χριστοπούλου,  Λαχανά,  Λούκα, Κυρκοπούλου, Τουρλίδα, Γιαννακού, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.


mini
Νεότερη Παλαιότερη