ΓΣΑΠ: Αγωνιστική δράση του τριήμερου 24-26/11

gsap11

Aνακοίνωση του ΓΣΑΠ για την αγωνιστική δράση του τριήμερου 24-26 Οκτωβρίου 2015

Α. ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25/10 φιλικοί αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας του ΓΣΑΠ (junior και προμινι), με τα αντίστοιχα τμήματα του ΚΑΟ Μελισσίων. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, οι μικρές μας αθλήτριες έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή χρονιά, το διασκέδασαν και με τη στήριξη των γονέων και φίλων που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο, μας προσέφεραν δύο πολύ όμορφους αγώνες.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων, την προπονήτρια Κέλυ Καραβέλη και τους γονείς των κοριτσιών που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας και με φίλαθλο πνεύμα στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο σωματείων.

Β. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Άρις Καλαμάτας - ΓΣΑΠ : 37-70

Δεκάλεπτα: 14-19, 05-13, 06-26, 12-12

Εύκολο αγωνιστικά απόγευμα για την ομάδα μας. Ο Άρις μπόρεσε να «κοντράρει» την ομάδα μας μόνο στο α’ δεκάλεπτο. Η τελική διαφορά στο σκορ αποδίδει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο προπονητής έδωσε την δυνατότητα στο δ΄δεκάλεπτο να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι «μικρές» μας και θα ήταν όλα όμορφα εάν δεν τραυματιζόταν η Σοφία Καράμπελα σε σύγκρουση με την αντίπαλη αθλήτρια Δήμητρα Πυλιώτη. Οι δύο αθλήτριες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για έλεγχο και παρακολούθηση, όπου δεν διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα. Ευχόμαστε περαστικά και στις δύο αθλήτριες και ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Άρι για το ενδιαφέρον που έδειξαν.Την επόμενη Κυριακή 01/11 θα υποδεχθούμε στο Κοντόπευκο μία από τις φιλόδοξες και αήττητες μέχρι σήμερα ομάδες της Α2, την ΔΑΦΝΗ Αγ.Δημητρίου.

ΑΠΣ ΑΡΙΣ(Μπακογιάννης): Βεργινάδη 7, Κουτέλα 9, Σαμιώτη, Θάνου 3, Πυλιώτη, Αντωνογιαννάκη, Μπακετέα 9(1), Παπακωνσταντίνου, Γαλανού 1, Φωτεινάκη 8

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα 4, Κοντογιάννη 5, Χαρίτου 8(2), Τσιαδή 13, Κανιαδάκη 4, Βελούδου, Λωσταράκου 3, Κουκή 4, Καράμπελα, Γιουκάκη 5(1), Καζαντζίδου 14(2), Μερισιώτη 10.

Γ. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 : 52 - 33

Δεκάλεπτα: 13 – 11, 17 – 4,12 – 11, , 10 - 7

Με νίκη ξεκίνησε η φετινή προσπάθεια του τμήματος νεανίδων του ΓΣΑΠ στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ. Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με συγκέντρωση και μαχητικότητα και κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο μπάσκετ, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, την προπονήτρια και τις εφόρους της ομάδας gsap22για όλη την μέχρι τώρα προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Από την ομάδας μας απουσίασαν λόγω τραυματισμού οι αθλήτριες Σοφία Καράμπελα και Αφροδίτη Κοκκινοβασίλη. Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση της ομάδας. Επόμενος αγώνας την Δευτέρα 2/11/15 στο γήπεδο Ν.Κακλαμανάκης, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Λαγονησίου (21:15)

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα 2, Κούκη Ελ. 4, Σταθέλου 2, Χριστοπούλου 2, Περβανά 5, Κανιαδάκη 9 (1), Λαχανά 4, Κούκη Ειρ. 18, Τραυλού 4

Ακαδημία 2008 (Σταμούλης): Λιάκου, Μπάλα 3 (1), Ζάμπου, Παπά 6, Βούλγαρη 4, Κετσιτζή 2, Κετσιτζή Α., Σκούρα 4, Σιγούρου 1, Τζιοβάρα 12, Λεβεντούδη 1

Δ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΜΕΛΑΣ – ΓΣΑΠ : 73 – 30

Δεκάλεπτα: 20-07, 27-11, 14-06, 12-06

Πρώτη ήττα για την ομάδα των κορασίδων μας. Για διάφορους λόγους συγκεντρώθηκαν μόνο 9 κορίτσια τα οποία προσπάθησαν πολύ, αλλά η αντίπαλη ομάδα αποδείχτηκε πολύ δυνατή αφήνοντας μας πίσω και στα τέσσερα δεκάλεπτα.

ΜΕΛΑΣ(Σκαμπά,Τσιαντούκα)Καπένη,Καβακιώτη,Κοτρώτσιου,Επιτροπούλου, Δαγκλαδά, Κραγκούλη,Ξένου,Ψαρρά,Μανιατάκη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Χριστοδούλου, Σφήκα, Ξηραδάκη,Ζανίκα,Χριστοπούλου,Κυρκοπούλου.

Ε.ΜΙΝΙ : ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ : 76 – 17

Δεκάλεπτα: 25-2, 21-4, 16-0, 14-11

gsap_logoΜε βαριά ήττα ξεκίνησαν το τουρνουά μίνι της ΕΣΚΑ τα κορίτσια μας. Η νεοσύστατη ομάδα μας από την αρχή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίπαλό της, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να μην τις αφήσει να δείξουν τις δυνατότητές τους. Με καλύτερη ψυχολογία περιμένουμε αισιόδοξα τον επόμενο αγώνα (Κυριακή 1/11, ώρα 15:20, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΑΣ Καλυβίων Θορ., στο Κοντόπευκο).

Από την ομάδα μας απουσίασε λόγω τραυματισμού η αθλήτρια Αθηναΐς Κακοσούρη. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές δράσεις της ομάδας.

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Ανδρικοπούλου, Γιαννακάκου, Καπετανάκου, Λιναρδάτου, Κυριακάκη, Αρζανίτη, Παναγιωταρά, Κασιμάτη, Δαμουλάκη, Ανδρονικίδη

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Γιαννακού, Ζανίκα, Φυρίγου, Κωλέτση, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Μηνδρινού, Καρακατσάνη, Μαΐστρου
Νεότερη Παλαιότερη