Η γιορτή των ακαδημιών του ΓΣΑΠ

gsap2

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής γιόρτασε με τις αθλήτριες των Ακαδημιών του, τους προπονητές, τους συγγενείς και φίλους τους τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν  2014-2015.  Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΓΣΑΠ:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Γιορτή των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ που έγινε προχθές Κυριακή 14/06/2015 στο γήπεδο Κοντοπεύκου, πρώτα-πρώτα λόγω συμμετοχής κοριτσιών από τέσσερα δημοτικά σχολεία- το 1ο , το 4ο , το 7ο και το Χέλμειο- τα οποία μαζί με τα κορίτσια των Ακαδημιών μας διαγωνίστηκαν σε αγώνα μπάσκετ, σε ελεύθερες βολές και σε σουτ και κατέκτησαν κύπελλα και μετάλλια. Όλα τα κορίτσια ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους για τις προσπάθειές τους.

Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Γιάννα Τσάρα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Μαρία Ξυνογαλά.

Ο Πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας στον  σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι το άθλημα της καλαθοσφαίρισης προσφέρει στα κορίτσια μας εκτός από την χαρά του παιχνιδιού, την ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της ομαδικότητας και της κοινωνικοποίησής τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Διευθύντρια των Υποδομών του ΓΣΑΠ Μάρθα Αργυρίου για την άψογη διοργάνωση και διεύθυνση διεξαγωγής της γιορτής, καθώς και όλους του προπονητές μας που εργάστηκαν για την επιτυχία της-Βαγγέλη Χριστοδούλου, Αθηνά Πετρίδη, Μαρίνα Στεφανίδου και Σόνια Γιουκάκη. Ευχαριστούμε επίσης τους εφόρους Βαγγέλη Λούκα και Σωκράτη Σινάνογλου για την προσφορά τους στις Ακαδημίες όλη τη χρονιά που πέρασε.

Η εκδήλωση έληξε με ευχές για καλό καλοκαίρι και δόθηκε ραντεβού ξανά στο γήπεδο τον Σεπτέμβρη.

gsap3
Νεότερη Παλαιότερη