ΓΣΑΠ: Tην επόμενη Δευτέρα το πλεονέκτημα έδρας για την "Αγία"

gsap_logo


Την επόμενη Δευτέρα το πλεονέκτημα έδρας για την ομάδα μπάσκετ της "ΑΓΙΑΣ" του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής


basket


ΓΥΝΑΙΚΕΣ


ΓΣΑΠ – ΕΥΝΙΚΟΣ : 90-31


Δεκάλεπτα : 18-04, 27-04, 20-15, 25-08.


Το σκορ δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Να σημειώσουμε μόνο ότι η κορασίδα Κανιαδάκη και οι νεάνιδες Λαψάνα και Κουσίνα σημείωσαν τους πρώτους πόντους τους με την γυναικεία ομάδα, ενώ η κορασίδα Κούκη έκανε ρεκόρ πόντων (12). Έχουμε όμως να δώσουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια του Εύνικου για το ψυχικό σθένος και την αγωνιστικότητά τους. Όσον αφορά εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, την άλλη Δευτέρα στου Ζωγράφου, που μας εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέϊ – οφς. Από την άλλη και ο Ζωγράφου θέλει μόνο την νίκη για να συμμετάσχει στα πλέϊ- οφς, αλλιώς η ήττα μάλλον τον “πετάει” έξω από την τετράδα και την θέση του στην τριπλή ισοβαθμία παίρνει η ΑΕΚ Περιστερίου (!). Επίσης με νίκη μας επί του Ζωγράφου, ο Αμύντας βγαίνει δεύτερος με πλεονέκτημα έδρας έναντι της Πεύκης. Την άλλη Δευτέρα λοιπόν όλοι στον Ζωγράφου για να βοηθήσουμε την ομάδα μας.


ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος


Ρεντζεπέρη 8, Γκάνια 4, Χαρίτου 4, Τσιαδή 2, Λαψάνα 4, Βελούδου 10, Κουσίνα 2, Μαστρογιαννίδου 16, Κανιαδάκη 2, Γιουκάκη 14(3), Κούκη 12, Μερισιώτη 12.


ΕΥΝΙΚΟΣ: Προπονητής : Βελτσίστας


Παπασπυροπούλου, Σκαμαντζούρα, Σαράντου, Πασχοπούλου, Γάτου, Μεχμετάϊ 2, Μάρκου 9(2), Μπούη, Κιουκλάλη 12, Γούλα 2, Τσέρο 3, Αλεξίου 3(1).


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΓΣΑΠ – ΓΕΡΑΚΑΣ : 26-50


Δεκάλεπτα: 06-18, 02-20, 09-04, 09-08.


Τα κορίτσια μας δεν ξεκίνησαν με πάθος τον αγώνα και το πρώτο δεκάλεπτο μας βρήκε πίσω 12 πόντους φτάνοντας το σκορ 06-18. Με συνεχόμενα λάθη και καθόλου συγκέντρωση συνεχίστηκε το β’ δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να λήξει το πρώτο ημίχρονο 08-38 (!). Στην επανάληψη οι αθλήτριές μας συνειδητοποίησαν την πολύ κακή εμφάνιση του α’ ημιχρόνου και ξεκίνησαν με δυνατό ρυθμό και πείσμα αφήνοντας πίσω την αντίπαλη ομάδα 5 πόντους (σκορ γ’ δεκαλέπτου 09-04). Μαχητικές συνέχισαν και στο τέταρτο δεκάλεπτο αφού νίκησαν στο σκορ και στο δ’ δεκάλεπτο (09-08). Η διαφορά όμως ήταν τόσο μεγάλη από το πρώτο ημίχρονο που μας οδήγησε στην ήττα με τελικό σκορ 26-50. Τα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι είναι δύο:


Πρώτο ότι όταν είναι συγκεντρωμένες και μαχητικές μπορούν να νικήσουν και την καλύτερη ομάδα του ομίλου (σκορ β’ ημιχρόνου 19-12).


Δεύτερο ότι όλα τα παιχνίδια διαρκούν 40 λεπτά και έχουν τέσσερα δεκάλεπτα, επομένως πρέπει να μπαίνουν στους αγώνες από την αρχή με πίστη και πάθος.


Το βέβαιο είναι ότι στις παγκορασίδες μας υπάρχει πολύ ταλέντο, ακατέργαστο βέβαια ακόμη. Καθήκον της διοίκησης και των προπονητών είναι να βοηθήσουν τις μικρές μας αθλήτριες να το αναδείξουν. Το μέλλον είναι δικό τους.


ΓΣΑΠ : Προπονητής : Χριστοδούλου


Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλώτα, Αναγνώστου, Σφήκα, Βασιλείου, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ζανίκα Χ. Κακοσούρη, Κυρκοπούλου.


ΓΕΡΑΚΑΣ: Προπονητής : Χατζηιωαννίδης


Μπαναβού, Βλαχοπούλου, Τσαφαρά, Τούση, Χειλάκη, Καζαγλή, Κυριακάκη, Πέππα, Λιγνού, Γκουτζούλα, Χριστοπούλου, Τσιρογιάννη.

Νεότερη Παλαιότερη