Ιδιαίτερα μαχητικές οι γυναικείες ομάδες του ΓΣΑΠ

gsap

Tα αποτελέσματα των αγώνων των ομάδων του ΓΣΑΠ σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΓΣΑΠ : 43-70

Δεκάλεπτα : 06-20,06-20,17-12,14-18

Ακόμα ένα εύκολο βράδυ πέρασε η ομάδα μας στην Ν. Ερυθραία με την ήδη υποβιβασμένη ομάδα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ, η οποία παρά τις απουσίες που είχε λόγω τραυματισμών έπαιξε μαχητικά μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ο προπονητής μας δοκίμασε πολλά σχήματα και έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην κορασίδα Κούκη και στις νεάνιδες Λαψάνα και Κουσίνα.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα (νίκη της Πεύκης επί του Αμύντα, ήττα σοκ της ΑΕΚ Περιστερίου από την Κηφισιά, νίκη του Προμηθέα και του Ζωγράφου) οριστικοποιήθηκε η τριάδα των πλέϊ – οφς (Αγία, Αμύντας, Πεύκη) και έμεινε ανοικτό τόσο το ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα (Προμηθέας ή Ζωγράφου- η ΑΕΚ Περιστερίου μάλλον έχασε το τρένο) , όσο και το αν θα τερματίσουμε πρώτοι με πλεονέκτημα έδρας . Έτσι αποκτάει χαρακτήρα ντέρμπι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της ομάδας με τον Ζωγράφου εκτός έδρας την Δευτέρα 30 Μαρτίου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ : Προπονητής : Ματζάκος

Αγγελοπούλου, Κλάψη 4, Γανωτάκη, Κασίμη, Καλπαδάκη, Παπαντώνη 4, Ηλιάκη 8, Καλδάνη 1, Τσακιράκη, Μπασιαδάκη 15(3), Κογγίνη, Παστρωμά 11.

ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 10, Γκάνια 2, Χαρίτου 2, Τσιαδή 6, Κούκη 4, Βελούδου 10, Λωσταράκου 16, Μαστρογιαννίδου 7(1), Λαψάνα, Γιουκάκη 5(1), Κουσίνα, Μερισιώτη 8.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΓΣΑΠ :59-19

Δεκάλεπτα: 05-21, 06-18, 02-10, 06-10

Φινάλε με μαχητική προσπάθεια των νεανίδων μας απέναντι στον Παναθηναϊκό που κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα! Το άγχος ήταν φανερά λιγότερο και αυτό έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια μας να προσπαθήσουν πιο συνειδητά. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην απαιτητική Α’ κατηγορία, αλλά τα κορίτσια μας έζησαν την εμπειρία αγώνων με ανώτερες ομάδες και έδωσαν φυσική και συναισθηματική πάλη μέσα, αλλά και έξω από το γήπεδο! Συγχαρητήρια σε όλες τους και στον προπονητή τους για την προσπάθειά τους! Για τις αθλήτριες Φένια Λαψανά και Χρυσαλένα Ασημακοπούλου αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα των νεανίδων. Τους ευχόμαστε θερμά καλή συνέχεια με επιτυχίες!


ΓΣΑΠ:   Προπονητής: Πλαγιαννάκος

Λαψάνα 6, Λούκα 2, Κανιαδάκη 2, Τραυλού, Κούσινα 2, Σιγιώργη 5, Σταθέλου, Ασημακοπούλου,  Κούκη, Καράμπελα, Μπόλτση 2, Μαμαλίγκα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:  Προπονητής: Παναγόπουλος

Βελούδη Α, Κλείτσα 7, Αγουρτάκη 5, Παρασκευοπούλου, Βελούδη Α 4, Βασιλοπούλου 9(1), Καμούρη, Λυκούδη 6, Σώμου 6(2), Κατσιμάρδου 18, Φωτοπούλου, Κάλλη 4

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ – ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ : 39-29

Δεκάλεπτα: 10-08,09-09,14-06,06-06.

Πρώτη νίκη για την νεοσύστατη ομάδα των παγκορασίδων μας που τα κορίτσια μας την χάρηκαν με την ψυχή τους. Κατέβηκαν αποφασισμένα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και το κέρδισαν με το σπαθί τους, αφήνοντας πίσω και στα τέσσερα δεκάλεπτα την αντίπαλη ομάδα. Εδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ψυχολογία , το πείσμα και η αγωνιστικότητα τους, άφησαν τους αντίπαλους αρκετά πίσω φτάνοντας το σκορ 33-23.Η κούραση δεν φάνηκε ικανή να σταματήσει την ομάδα μας και να φτάσει στη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 39-29.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 13.30 στο γήπεδο μας με αντίπαλη ομάδα τον Κρόνο Γέρακα.


ΓΣΑΠ: Προπονητής: Χριστοδούλου


Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλωτά, Αναγνώστου, Σφήκα, Λαχανά, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ζανίκα Χ, Κακοσούρη ,Κυρκοπούλου.


ΑΟΑΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: Προπονήτρια: Τσομπανάκη


Πολυμενάκου, Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Φακή, Κυράνη, Καραδημήτρη, Φλουρή, Αρμένη, Παγώνη, Αποστόλου, Γιασάι, Βενιέρη, Τσιουμάκη

Νεότερη Παλαιότερη