Γιαννακόπουλος: Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής

Όgiannakopoulosλοι μαζί να διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής


Του Βασίλη Γιαννακόπουλου
π. Δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αποδέχτηκε τις θέσεις και τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για τα εσωτερικά όσο και για τα διεθνή θέματα και του έδωσε ανεπιφύλακτα την εμπιστοσύνη της.
Κέρδισε τις εκλογές με το σπαθί του!


Η κυβέρνηση συνεργασίας που δημιούργησε ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι μια κυβέρνηση ελπίδας.


Μια κυβέρνηση που συγκεντρώνει ανεπιφύλακτα την ανοχή και την προσδοκία κάθε Έλληνα, είτε ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα είτε όχι.


Η ευχή είναι διάπυρη.


Όλοι θέλουμε να πετύχει τούτη η κυβέρνηση. Πρέπει να πετύχει. Δεν αντέχουμε άλλο την λιτότητα, τις στερήσεις, την οικονομική εξαθλίωση. Θέλουμε επιτέλους να δούμε τη χώρα μας να μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης.


Θέλουμε οι πολιτικές δυνάμεις που σήμερα καλούνται να κυβερνήσουν την Ελλάδα, να σταματήσουν την Γερμανική κατοχή της λιτότητας, να δημιουργήσουν νέες δυναμικές συμμαχίες και να παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο ακόμα και στην αλλαγή πορείας της Ευρώπης. Ας αλλάξει επιτέλους ρότα η γηραιά ήπειρος!


Η νέα κυβέρνηση δίνει και μια ευκαιρία στον δικό μας Δήμο.


Να ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή έναν εποικοδομητικό διεκδικητικό διάλογο με βάση τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη μας, όπως είναι η χρήση του Υμηττού, η ανέγερση Δημαρχείου, η ενοποίηση της Αγίας Παρασκευής με την υπόγεια κατασκευή της λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της κεντρικής μας πλατείας.


Και ακόμα να προτρέπουμε για την υλοποίηση της κατά καιρούς υποσχόμενης αλλαγής του εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική και να διεκδικήσουμε την ανακατανομή της τερατώδους Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών…


Σκεφθείτε μια πόλη σαν την Αγία Παρασκευή των 100.000 κατοίκων.
Θα είχε τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές να υποστηρίζουν τα συμφέροντά της και να την υπηρετούν με κύρος και αποφασιστικότητα.


Η Δημοτική μας Παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ θα βοηθήσει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.


Αξίζουν όμως πραγματικά συγχαρητήρια στους συνδημότες μας υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, γιατί με την παρουσία τους ανέδειξαν και πρόβαλλαν την πόλη και τα προβλήματά της.


Και πρώτα στον εκλεγέντα Γιώργο Δημαρά που πάντα βρίσκεται κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Συγχαρητήρια όμως και στον Σωτήρη Ησαϊα, την Βάνα Τσούτσουρα, την Ηλέκτρα Αντωνοπούλου, τον Μιχάλη Θεοδώρου και την Κατερίνα Παρά που είναι επιλαχόντες.


Σε όλους ευχόμαστε υγεία, κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα και την προσφορά τους για το καλό της πόλης αλλά και της χώρας μας.


Ελπίζουμε και περιμένουμε η Δημοτική Αρχή να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την συνεργασία όλων μας και την μεθόδευση διεκδικήσεων στο πλαίσιο του νέου πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε.


.

Νεότερη Παλαιότερη