Aνασκόπηση των αγώνων βόλεϊ των ομάδων της ΑΕΑΠ

aeap

To 5ήμερο που μας πέρασε είχαμε πλήρη αγωνιστική δράση για όλα τα Τμήματα του Σωματείου μας. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αγώνων των ομάδων της Α.Ε.Α.Π.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Α.Ε.Α.Π. 0-3

Η γυναικεία ομάδα συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών πετυχαίνοντας μία εύκολη νίκη.

Έτσι μετά από 16 αγώνες βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΑΝΔΡΕΣ:

Α.Ε.Α.Π. – ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ 3-0

Η ανδρική ομάδα μετά από εντυπωσιακή απόδοση κατέκτησε μία ακόμη νίκη και παρέμεινε και αυτή στην 1η θέση της βαθμολογίας της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, μετά τη συμπλήρωση 15 αγώνων.

ΠΑΙΔΕΣ:

ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Α.Ε.Α.Π. 2-3

Συνέχεια στις επιτυχίες και για την ομάδα των Παίδων του Συλλόγου μας επικρατώντας σε ένα πραγματικό ντέρμπυ στη Χαλκίδα της τοπικής ομάδας. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας την προσπάθεια της για την επίτευξη του μεγάλου της στόχου, την παρουσία της στο final 4 του πρωταθλήματος.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

Α.Ε.Κ. – Α.Ε.Α.Π. 3-2

Ήττα στις λεπτομέρειες κυριολεκτικά για τους μικρούς μας «αστέρες». Σε ένα παιχνίδι 2 ωρών που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. Ωστόσο, συνεχίζουν και αυτοί την προσπάθειά τους, για την παρουσία τους στο final4 του πρωταθλήματος.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

Α.Ε.Α.Π. – ΚΤΗΣΙΦΩΝΤΑΣ 3-0

Πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση για την ομάδα των Κορασίδων μας, οι οποίες επιβλήθηκαν σχετικά άνετα των αντιπάλων τους.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1 :

Α.Ε.Α.Π. – Α.Ε. ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 3-0

Νίκη και άνετη επικράτηση της 1ης ομάδας των παγκορασίδων μας. Ήταν το πρώτο τους παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα και με την απόδοσή τους μας γέμισαν αισιοδοξία για μία άκρως ελπιδοφόρα συνέχεια.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2 :

Α.Ε.Α.Π. – ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 0-3

Ήττα για την 2η ομάδα των Παγκορασίδων μας, που μολονότι προσπάθησε εντούτοις δεν τα κατάφερε να αποφύγει την ήττα απέναντι σε μία σαφώς πιο έμπειρη ομάδα.
Νεότερη Παλαιότερη