Ουσιαστική πρωτοβουλία της Συμμαχίας Ευθύνης για τη λύση του προβλήματος της διανομής του ταχυδρομείου στον Τσακό και τη Νέα Ζωή

ELTA

Με πρωτοβουλία του τ. δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα της μη διανομής του ταχυδρομείου στη γειτονιά του Τσακού και της Νέας Ζωής.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακόπουλος (επικεφαλής της Συμμαχίας Ευθύνης) έγινε αποδέκτης των διαμαρτυριών θαμώνων σε κατάστημα του Τσακού οι οποίοι ζήτησαν την παρέμβασή του καθώς το πρόβλημα που έχει ανακύψει είναι αρκετά σημαντικό. Σε επικοινωνία μας με τον τ. δήμαρχο μας μεταξύ άλλων μας τόνισε:

«Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο. Ηλικιωμένοι συνδημότες μας, οι γονείς μας, δεν ελάμβαναν το ταχυδρομείο του. Αρκετοί δεν είναι σε θέση να τρέχουν στο κεντρικό κατάστημα στην Αγίου Ιωάννου. Σημειώστε επίσης ότι έπαιρναν στα χέρια τους με καθυστέρηση λογαριασμούς των ΔΕΚΟ και αναγκάζονταν να πληρώνουν και πρόστιμα καθώς είχαν λήξει οι λογαριασμοί.»

Ως εκ τούτου η δημοτική ομάδα της Συμμαχίας Ευθύνης (Βασίλης Γιαννακόπουλος, Κώστας Κρητικίδης, Γιάννης Μυλωνάκης) αποφάσισε να επισκεφθεί χθες το πρωί τα γραφεία των ΕΛΤΑ απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στο Σύλλογο Κατοίκων Τσακού, από όπου ανταποκρίθηκε θετικά ο πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης. Παρών επίσης και ο τ. δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μαντζανάς ως αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ.

Η αντιπροσωπεία εξέθεσε στο διευθυντή των ΕΛΤΑ τα προβλήματα και τις προκύπτουσες δυσκολίες στην καθημερινότητα των δημοτών. Ο διευθυντής από τη μεριά του έδειξε τη σχετική κατανόηση και διαβεβαίωσε για την αποκατάσταση της ομαλότητας ήδη από τη σημερινή ημέρα συμπληρώνοντας πως η ενίσχυση του καταστήματος με τέσσερις επιπλέον υπαλλήλους από τη Δευτέρα θα εξομαλύνει πλήρως την κατάσταση.

 
Νεότερη Παλαιότερη