Βράβευση του προπονητή του ΓΣΑΠ Πέτρου Αναγνωστόπουλου από την ΕΣΚΑ

vravevsi1

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Α. Στην ετήσια γιορτή της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) βραβεύτηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας γυναικών του ΓΣΑΠ Πέτρος Αναγνωστόπουλος ως ο καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής περιόδου 2013-14. Η ανάκαμψη της ομάδας μας, το σερί 12 νικών στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ 2013-14 συνδέονται με την παρουσία του Πέτρου Αναγνωστόπουλου στην ομάδα μας. Ο Πέτρος, σεμνός όπως πάντα, στην σύντομη ευχαριστήρια ομιλία του θεώρησε ως συμμέτοχους στην επιτυχία του τον συνεργάτη του προπονητή Γιάννη Στρατάκο, τις αθλήτριες της ομάδας και την διοίκηση του ΓΣΑΠ.

Εύγε Πέτρο και πάντα τέτοια!

Σε ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις στην ομάδα!

vraveysi2

Β. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  1. Νεάνιδες ΓΑΛΑΤΣΙ – ΓΣΑΠ 52-24


Δεκάλεπτα: 17-5, 10-3, 11-11, 14-5


Η αντίπαλη ομάδα του Γαλατσίου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της , όμως φάνηκε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές φάνηκε πως επηρέασε αρνητικά τις αθλήτριές μας! Οι νευρικές τελικές προσπάθειες που κατέληγαν σε αστοχία και η ανεπαρκής άμυνα, η οποία συχνά υπέκυπτε στις γρήγορες πάσες των αντιπάλων ήταν οι αιτίες που οδήγησαν την ομάδα μας σε ήττα με μεγάλη διαφορά! Χαρακτηριστικές ήταν αρκετές επιθέσεις, οι οποίες παρ΄ όλο που είχαν προέλθει από ωραίες ομαδικές συνεργασίες χάθηκαν ακόμα και εξ επαφής με το καλάθι! Τα λάθη δεν έλειψαν στερώντας μας τη δυνατότητα να κερδίσουμε κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Καλύτερο παρουσιάστηκε το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με αρκετές επιθέσεις που “βγήκαν” και κάποια κλεψίματα και αιφνιδιασμούς. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 19/1/15 εκτός έδρας με ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ.


ΓΑΛΑΤΣΙ: Προπονητής: Θεοδοσίου


Βιντζιλαίου Α. 22, Παπαθανασίου 2, Δήμα 6, Καραχάλιου 2, Μήτρου, Βιντζηλαίου Σ. 8, Πενταγιώτη 2, Βαβούλα 2, Κουρατσυκ Α 8.


ΓΣΑΠ: Προπονητής: Πλαγιαννάκος


Λαψάνα 8(1), Λούκα, Κανιαδάκη 3(1), Τραυλού 2, Κούσινα, Κούτρη 2, Σιγιώργη 5, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 2, Κούκη, Καράμπελα 2, Μπόλτση




  1. Κορασίδες ΓΣΑΠ – ΓΑΛΑΤΣΙ:   29 – 56 (12-37)


Με το …αριστερό ξεκίνησαν οι Κορασίδες μας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015. Τα κορίτσια φανερά επηρεασμένα από τις απουσίες συναθλητριών τους, ξεκίνησαν το παιχνίδι μουδιασμένα με αποτέλεσμα η διαφορά του σκορ να ξεφύγει από πολύ νωρίς και να φτάσει στο ημίχρονο στο -25. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλύτερα από το πρώτο, αλλά ήταν αδύνατο να αλλάξει η ροή του αγώνα. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 17/1 στις 15:30 εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

ΓΣΑΠ: Προπονητής : Πλαγιαννάκος

Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Λαχανά, Ξηραδάκη, Χονδροπούλου.

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΕΝ ΑΕΣ: Προπονητής :Ανδριόπουλος
Καραχάλιου, Μπουσινέκη, Δαμουλάκη, Φωτοπούλου, Λογοθέτη, Τριανταφύλλου, Βασιλείου, Δαναλάτου, Χαραλαμποπούλου, Χούμου


  1. ΜΙΝΙ ΓΣΑΠ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 19 – 26


Δεκάλεπτα : 05-03, 02-14, 04-07, 08-02.

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν τα ΜΙΝΙ μας για μια σπουδαία νίκη επί της ομάδας των Μελισσίων. Η καθίζηση στο 2ο δεκάλεπτο, ανεξήγητη αλλά και ολική, καθώς και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια οδήγησαν στην ήττα, η οποία στενοχώρησε τα κορίτσια μας. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 18/01/15 και ώρα 13.30 στο γήπεδο Κοντοπεύκου με τον Αμύντα.

ΓΣΑΠ : Προπονήτρια : Γιουκάκη

Λούκα, Γρηγορίου, Κακοσούρη, Πλώτα, Μπουντουροπούλου, Κυρκοπούλου, Καρτάκη, Καρακατσάνη, Ανδρικοπούλου, Λαχανά, Σαραντάκου, Κατωμέρη, Πανταζή.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ : Προπονητής : Κουκής

Γκάνου, Γεωργακλή, Κουρνούση, Κουκή, Αλέζου, Ματούση, Στανούλη, Κωνσταντινίδου, Μπλιθικιώτη, Κυρίδη, Ανδρεοπούλου.

volley
Νεότερη Παλαιότερη