Ένα από τα παλαιότερα, πιο συνεπή κι αγαπημένα καταστήματα με σουβλάκι στην πλατεία ανανεώνεται!

pitapan



Ενα από τα παλιότερα, πιο συνεπή και αγαπημένα καταστήματα με σουβλάκι και όχι μόνο, το Πίτα Παν στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, με παρουσία μεγαλύτερη των 7 χρόνων και με φανατικό κοινό, ανανεώνεται ευχάριστα αρχές του 2015.

Η πιο βασική διαφορά που θα βρουν οι πελάτες του είναι η εξυπηρέτηση στα τραπέζια από το ευγενικό προσωπικό του καταστήματος. Χωρίς καθυστερήσεις και πάντα με χαμόγελο. Και με τις ίδιες και σε μερικές περιπτώσεις χαμηλότερες τιμές, όπως παρατηρήσαμε στα τυλιχτά σουβλάκια!

Οι νέες γεύσεις ξαφνιάζουν ευχάριστα...ξεχωρίσαμε κάποιες από αυτές:

ψητά λαχανικά με φέτα ή χωρίς, σερβίρονται με ξύδι balsamico και αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση ορεκτικών, μαζί με το αραβικής έμπνευσης χούμους και την παραδοσιακή τυροκαυτερή που επανέρχονται ανανεωμένα.

Το νέο χειροποίητο σουβλάκι από μοσχαράκι γάλακτος, σωστά ψημένο και ζουμερό, σκέτο ή σε πίτα, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε το πάθος μας για το χοιρινό σουβλάκι, που πάντα αποτελούσε ένα δυνατό χαρτί γεύσης Πίτα Παν.


Και ω ναι, οι πατάτες είναι πια φρέσκες κα όχι προτηγανισμένες, λεπτοκομένες και περιποιημένες, σε μερίδες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο πεινασμένους και απαιτητικούς πελάτες.

Μας λένε ότι ετοιμάζουν νέες γεύσεις για την Τσικνοπέμπτη αλλά και τη Σαρακοστή και εμείς ανυπομονούμε μαζί τους!
Νεότερη Παλαιότερη