Αέρας ανανέωσης και συνδυασμός με εμπειρία στην Επιτροπή Αδερφοποίησης

sousoudisΗ συνταγή της εμπιστοσύνης στη νέα γενιά συνεχίζεται από το δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ορίστηκε ο νέος πρόεδρος και το ΔΣ της Επιτροπής Αδερφοποίησης.

Ένα νέο πρόσωπο - έκπληξη αναλαμβάνει να τρέξει την αδερφοποίηση. Νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Δημήτρης Σουσούδης, ο οποίος τυγχάνει άριστος γνώστης της γαλλικής γλώσσας καθώς είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής. Πρόκειται για εκπρόσωπο της νέας γενιάς, με εξωστρεφή προσωπικότητα που σταδιοδρομεί στο δύσκολο ιδιωτικό τομέα ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετεί παράλληλα το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού ως μέλος του ΔΣ του.

Παράλληλα επήλθε κι ενός είδους αποκατάστασης της τάξης στα της Επιτροπής Αδερφοποίησης με την επαναφορά στο ΔΣ των πολύπειρων Αννας Στεργίου και Ιωάννας Παπαδοπούλου των οποίων η προσφορά όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει κριθεί ως ανεκτίμητη.

Σιδεροκέφαλο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κι ευχόμαστε αυτός ο συνδυασμός νιάτων και εμπειρίας να αποδειχθεί προς όφελος του Δήμου Αγίας Παρασκευής μέσα από τη συνεργασία με τους αδερφοποιημένους δήμους.
Νεότερη Παλαιότερη