Σε επάρκεια οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου με την στήριξη & την προσφορά των συνδημοτών μας

anthrwpia


O Δήμος Αγίας Παρασκευής συνεχίζοντας την στήριξη των Κοινωνικών Δομών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Μαγειρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο) πραγματοποίησε δράσεις όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου με την Μ.Κ.Ο. (ΔΡΑΣΕ) σε διάφορα σημεία της Πόλης μας για την συλλογή τροφίμων και φαρμάκων με σκοπό την στήριξη των απόρων οικογενειών.


Την προσπάθειά μας αυτή αγκάλιασαν με αγάπη και σημαντική προσφορά πολλοί συνδημότες μας, τα Σχολεία της περιοχής, οι Σύλλογοι Γονέων, οι Εθελοντές του Κοινωνικού Μαγειρείου και το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία του Κ. Παπουτσή που με το σαξόφωνό του κάλυψε όλες αυτές τις δράσεις μας αφιλοκερδώς.


Οι τέσσερις δράσεις ήταν πολύ σημαντικές κυρίως γιατί και το Κοινωνικό Μαγειρείο συνέχισε να έχει επάρκεια και το Κοινωνικό Παντοπωλείο απέκτησε πληρότητα τέτοια, ώστε κανένας συνδημότης μας τις ημέρες των γιορτών να μη στερηθεί τουλάχιστον τα απαραίτητα.


Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη να προσφέρουν από το υστέρημά τους γι αυτό τον κοινό μας σκοπό.


Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Η βοήθεια όλων σας μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε αυτές τις Δράσεις μας.


Καλή χρονιά, για το 2015 δύναμη και υγεία σε όλους.


Ο Δήμαρχος


Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη