Ενέργειες του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Κοντόπευκο

antenna

Άμεσες ήταν οι πρώτες ενέργειες του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Κοντόπευκο σε ένα πρώτο στάδιο ενημέρωσης και πρώτων ενεργειών.

Συγκεκριμένα και ύστερα από επιστολή της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής την οποία υπογράφουν η πρόεδρος Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα και η γραμματέας Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ενημέρωσε σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προέβη.

Ο Δήμαρχος αποστέλλει αίτημα στο Γιώργο Κουράση, πρόεδρο των 21ΟΤΑ για πραγματοποίηση σχετικών μετρήσεων. Παραθέτουμε απόσπασμα:

ΘΕΜΑ: «Μέτρηση προσλαμβανόμενης ακτινοβολίας»

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Παρακαλώ όπως ο Σύνδεσμος προβεί σε μέτρηση της προσλαμβανόμενης από κεραίες κινητής τηλεφωνίας ακτινοβολίας στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, ενέργεια που είχατε διενεργήσει και στο παρελθόν.

Η απάντηση του κ. Κουράκη ήταν άμεση:

21OTA

 

Όπως προκύπτει, οι μετρήσεις βρέθηκαν εντός των επιτρεπτών ορίων. Ωστόσο ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με νέο αίτημά του ζητά αφ'ενός την αποστολή των μετρήσεων αλλά και τη διενέργεια νεών. Παραθέτουμε απόσπασμα:

Αγαπητέ Γιώργο,

Ευχαριστώ για την ταχύτητα της απάντησής σου. Αναμένοντας όλες τις μετρήσεις που αφορούν το Δήμο Αγίας Παρασκευής, θέλω να σε παρακαλέσω να επαναλάβετε τις μετρήσεις στα εξής σχολεία του Δήμου μας:

1. 3ο Λύκειο Χρ. Σμύρνης και Πλαταιών
2. 3ο Γυμνάσιο Δερβενακίων και Σ. Καράγιωργα
3. 4ο Δημοτικό Χίου και Τσιμισκή
4. 5ο – 11ο Δημοτικά Ψαρών 11
Νεότερη Παλαιότερη