Πραγματοποιήθηκε το 8ο τουρνουά βόλλει στη μνήμη του Φανούρη Αγάθου

Ολοκληρώθηκε χθές Κυριακή το 8ο τουρνουά βόλλει στη μνήμη του Φανούρη Αγάθου, που συνδιοργανώθηκε απο την Α.Ε.Α.Π. και τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Α.Ε.Α.Π.:


AEAP1

Οι θεατές που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στις κερκίδες του Κλειστού της Αγίας Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 9 συναρπαστικά παιχνίδια με εξαιρετικό θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες Παγκορασιδων των ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΩΝ, του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, του ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και φυσικά της ομάδας μας, ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Την πρώτη ημέρα οι ομάδες χωρισμένες σε δύο γκρούπ των τριών έδωσαν από 2 παιχνίδια η κάθε μία! 

Στον 1ο Όμιλο την πρώτη θέση κατέλαβε η ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ επιτυγχάνοντας δύο νίκες! Στη 2η θέση η ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ και στην τρίτη του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Στον 2ο Όμιλο, πρώτη τερμάτισε η ομάδα των ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΩΝ, στη 2η του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και στην 3η του ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!

AEAP2

Χθές Κυριακή ήταν η σειρά να διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης. 

Για την 5η-6η θέση αγωνίστηκαν ο ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ με την αντίστοιχη του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Νικήτρια η πρώτη ομάδα με 2-0 σετ!

Στη συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας για την 3η-4η θέση ανάμεσα στον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ! Νικήτρια η πρώτη επίσης με 2-0 σετ!

Στον μεγάλο τελικό για την 1η-2η θέση αναμετρήθηκαν οι ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ με την ομάδα της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα της Ν.Ερυθραίας αναδείχτηκε,δίκαια, νικήτρια με 2-0 σετ!

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο αγώνας επίδειξης βόλλει καθιστών ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και ομάδας που απαρτιζόταν από τους προπονητές της ΑΕΑΠ! Ήταν αναμφισβήτητα η πιο δυνατή στιγμή του τουρνουά! Η Εθνική μας ομάδα απέδειξε σε όλους πως όταν υπάρχει δύναμη και πίστη, όλες οι δυσκολίες, ακόμη και οι πιο σημαντικές, ξεπερνιούνται με τη θέληση της ψυχής! 

AEAP3

Παίχτηκαν 2 σετ που πραγματικά ξεσήκωσαν το κοινό ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά από αλλαγές και στις 2 ομάδες αγωνίστηκαν και κορίτσια από τις ομάδες των Παγκορασίδων που συμμετείχαν στο τουρνουά!

Στο τέλος της βραδιάς απονεμηθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και το κύπελλο στην 1η ομάδα των ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΩΝ!

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Π. κύριος Γιώργος Πετράκης, αφού ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν για την παρουσία τους, και ιδιαίτερα το Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής για την αφιλοκερδή συμμετοχή του καθ’όλη τη διάρκεια του τουρνουά έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Εθνική Ομάδα Βόλλει Καθιστών εξαίροντας την προσπάθειά τους και την αγάπη τους για το βόλλει! Επεσήμανε την σημασία του αθλητισμού και όχι τόσο του πρωταθλητισμού στις μικρές ηλικίες ενώ δεσμεύτηκε οτι ο θεσμός του συγκεκριμένου τουρνουά θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια .    

Αμέσως μετά παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κύριος Ιωάννης Σταθόπουλος εξήρε την προσπάθεια της ΑΕΑΠ δίνοντας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά! Τόνισε και εκείνος τη σημασία του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, συνεχάρη όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, υποσχόμενος παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στην ομάδα μας!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κύριος Δημήτρης Βαλασιάδης, ο οποίος συνεχάρη όλες τις ομάδες για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν ενώ παράλληλα δήλωσε πως ο Αθλητικός Οργανισμός θα είναι δίπλα στα αθλητικά σωματεία, προσπαθώντας να επιλύει τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

Μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας του Φανούρη Αγάθου, ο αδερφός του Σπύρος, ευχαρίστησε το ΔΣ της ΑΕΑΠ που για 8η χρονιά τιμά τη μνήμη του εκλιπόντος αδερφού του, ευχαρίστησε τόσο τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και την Εθνική Ομάδα Βόλλει Καθιστών καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών & Ανατολικής Αττικής για την εθελοντική συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων!

 

Την εκδήλωση το 2ήμερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο Αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Δημήτρης Βαλασιάδης, ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. Σταύρος Μαυρικίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. Παναγιώτης Καπάνταης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΑΑΑ Παύλος Σταθόπουλος, σύσσωμο το Δ.Σ. και οι προπονητές της Α.Ε.Α.Π., ο αδερφός και η αδερφή του εκλιπόντος καθώς η μοναχοκόρη του και πλήθος κόσμου τόσο συνδημοτών μας όσο και πολιτών εκτός Αγίας Παρασκευής.

AEAP4

 
Νεότερη Παλαιότερη