Ρεζίλι! Απλήρωτη η εταιρεία που εγγράφει και προβάλλει τα ΔΣ, έριξε "μαύρο" - Όλη η επιστολή!

praktika-3

Ρεζίλι έγινε ο δήμος Αγίας Παρασκευής καθώς η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μεταδόθηκε μόνο με ήχο - για όσο μεταδόθηκε αφού υπήρξε μια τεράστια διακοπή - αλλά δίχως εικόνα λες και ακούμε ποδόσφαιρο από την ΕΡΑ 4 τη δεκαετία του 1980.

Αυτό φυσικά εξηγείται από την επιστολή διαμαρτυρίας της εταιρείας που έχει αναλάβει την ηχογράφηση και πρακτικογράφηση αλλά παραμένει απλήρωτη εδώ και έξι μήνες.

Δυστυχώς για την εταιρεία κανείς δε βρήκε μια κουβέντα να πει. Μόνο γενικά ακούστηκε ότι φταίει η "κακιά υπάλληλος του Γυμνασίου της Περιφέρειας" που δεν αφήνει το δήμο να λειτουργήσει. Τελικά σε αυτή την πόλη πάντα φταίνε όλοι εκτός από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Επίσης ειπώθηκε κάτι πως "η αγορά λειτουργεί με 9μηνο"! Εμείς που είμαστε της αγοράς πρώτη φορά το ακούμε. Πάντως το ΦΠΑ που θα κληθεί να πληρώσει η εταιρεία λειτουργεί με τρίμηνο και ο ΟΑΕΕ με δίμηνο.

Ξανά δυστυχώς όμως για κάποιους άλλους, γνώριζαν ότι έχουμε εκλογές και όφειλαν αν ήταν νοικοκύρηδες και εκτιμούσαν τον κόπο και τη δουλειά των συνεργατών του δήμου να έχουν φροντίσει τα αυτονόητα, άλλωστε τι ήταν πραγματικά ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ από όσα κόπηκαν; Τώρα προέκυψε η πρακτικογράφηση ή η γιορτή της Πολιούχου;

Άλλοι πληρώνονται αμέσως με απευθείας ανάθεση και άλλοι κάνουν αγώνα μέσω επιστολών! Τα σχόλια δικά σας στην επιστολή που ακολουθεί.


Τα στοιχεία της εταιρείας έχουν αφαιρεθεί.

praktika-1 praktika-2

 

 
Νεότερη Παλαιότερη