Γόνιμη συνάντηση με υγιείς προβληματισμούς χθες βράδυ στη βίλα Ιόλα

iolas-1

Μια γόνιμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη βίλα Ιόλα σχετικά με το μέλλον της και το πως μπορεί να δοθεί ένα αίσιο τέλος σε αυτή την περιπέτεια ετών.


Ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις, όλες συγκλίνουσες στο ότι η βίλα θα πρέπει να περιέλθει στο δήμο Αγίας Παρασκευής προς όφελος των δημοτών.


Ωστόσο, το βασικό πρόβλημα στο οποίο εστίασε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος είναι το πως θα περιέλθει το ακίνητο στο δήμο, εστιάζοντας στο οικονομικό σκέλος. Ο κος Σταθόπουλος έδωσε ήδη ένα στίγμα των κινήσεων που θα ακολουθήσει η επόμενη δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για εύρεση χρηματοδότησης από το ΥΠ.ΠΟ, την Περιφέρεια και ενδεχομένως δανεισμό ενός λογικού ποσού εάν χρειαστεί.


Τοπόθετηση υπήρξε επίσης από τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Φυσάει Κόντρα" Σπύρο Αλεξίου.


Παρόντες ακόμη οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Νίκη» Γιάννης Λογοθέτης και Μαρία Ρεμπούτσικα αλλά και η γραμματέας του Συλλόγου Κοντοπεύκου Βούλα Κουτσογιάννη.


Τέλος αξίζει να αναφέρθει και η διαφαινόμενη διάθεση του ιδιοκτήτη να υπάρξει μια διέξοδος από το τέλμα καθώς προθυμοποιήθηκε να ανοίξει το χώρο αλλά και ενημέρωσε για μια σειρά παρεμβάσεων στο ακίνητο ώστε να προστατευθεί.


Νεότερη Παλαιότερη