Συνάντηση της γυναικείας ομάδας του ΓΣΑΠ μετά της ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ

trapezi_gsap

Στον φιλόξενο χώρο του “Σπιτικού” του Δημήτρη Τσεκούρα (Πελοποννήσου και Ειρήνης) το ΔΣ του ΓΣΑΠ έκανε το τραπέζι στην γυναικεία ομάδα με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού ρόστερ, το οποίο (παλαιές και νέες παίκτριες) διαμορφώθηκε ως εξής (με αλφαβητική σειρά) :
Βελούδου Γεωργία, Γιουκάκη Σόνια (αρχηγός), Γκάνια Νικόλ, Ηλιάκη Γεωργία, Κούκη Ειρήνη, Λωσταράκου Φωτεινή, Μαστρογιαννίδου Ντόρα, Μερισιώτη Κατερίνα, Πεσκατζίου Ρομίνα, Ρεντζεπέρη Μαίρη, Τουρνατζή Ευαγγελία, Τσιαδή Ιωάννα και Χαρίτου Δήμητρα.
Στο τραπέζι παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο νέος δημ. σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ και το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ Δημήτρης Βαλασιάδης οι οποίοι ευχήθηκαν στην ομάδα καλή πορεία την νέα περίοδο.
Από πλευράς του ΔΣ του ΓΣΑΠ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γ. Καράμπελας, ο έφορος της γυναικείας ομάδας Αχ. Λαχανάς, ο ταμίας Ν. Κούκης και τα μέλη Ν. Γκάνιας και Θ. Δημακόπουλος. Φυσικά από την φιλική παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει ο προπονητής Πέτρος Αναγνωστόπουλος  (ο Γιάννης Στρατάκος βρίσκεται εκτός Αθηνών).

 
Νεότερη Παλαιότερη