ΚΑΠ: Μεταβατικό πρόγραμμα στο Κοντόπευκο



kap

Εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης θα ακολουθήσουν στο κλειστό του Κοντόπευκου αθλητές των τμημάτων υποδομής της Αγίας Παρασκευής.

Οι υπεύθυνοι προπονητές των ομάδων Εφήβων και Παίδων της ΚΑΠ διάλεξαν συγκεκριμένους παίκτες για να πάρουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου στο Κοντόπευκο. Οι προπονήσεις στοχεύουν στην ατομική βελτίωση της τεχνικής των παικτών, αλλά και την ενδυνάμωσή τους. Με ανακοίνωσή της η Αγία Παρασκευή έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων αθλητών της.

Η ανακοίνωση: Καλούνται οι Κωσταρής Βασίλης, Χατζηδιάκος Δημήτρης, Κομιανός Γιάννης, Δέλης Απόστολος, Καραγιάννης Κυριάκος, Παπακοσμάς Κωνσταντίνος, Θεοδωράκης Ζάχος, Μαργέλης Δημήτρης, Μπάρτζης Δημήτρης, Ψαρράς Δημήτρης, Βατάκης Γιώργος, Ψιλόπουλος Νίκος, Γλυκόπουλος Κωνσταντίνος, Ζαχάκος Στέφανος, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, Καγιάντζας Μάριος, Καρακατσάνης Βίκτορας, Μάκρας Άγγελος, Μερτής Ιωάννης, Παπαδόπουλος Αλέξης, Παπαθανασίου Αστέρης, Πεκόπουλος Αβέρωφ, Μπελεξής Αντώνης, Υφαντής Αποστόλης, Ψαρράς Στέφανος, Γεωργίου Φώτης, Δαρμής Ηλίας, Δέλης Γιάννης, Χρυσός, Οικονόμου να προσέλθουν τη Δευτέρα 23/06 και ώρα 16.00 στο κλειστό του Κοντόπευκου για να ενταχθούν στο εξειδικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων μεταβατικής περιόδου παιδοεφήβων για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική και απαραίτητη.

Για πληροφορίες λειτουργίας του προγράμματος επικοινωνήστε με τον κ. Καρακατσάνη Χρήστο 69444533441, τον κ. Διδάχο Νίκο 6933417729 και τον κ. Θεολογίτη Γιάννη 6977395694. Το πρόγραμμα προπονήσεων περιλαμβάνει ατομική βελτίωση τεχνικής, ενδυνάμωση αθλητών και συνθήκες αγωνιστικής κατάστασης».

onsports.gr

Νεότερη Παλαιότερη