Νίκος Σόβολος: H Αγία Παρασκευή αξίΖΕΙ να ΝΙΚΗσει

sovolosΑπέμειναν λίγα 24ωρα πια από τις 18 Μαΐου, ημέρα που θα διεξαχθούν και στην πόλη μας οι Δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής.

Οι συμπολίτες μας ώριμοι όσο ποτέ άλλοτε, αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε, θα ασκήσουν με ψυχραιμία το Συνταγματικό τους δικαίωμα.

Σ' αυτές τις Δημοτικές εκλογές, σε κάθε συνδημότη μας, στέκεται εμπρός του το διακύβευμα της απόφασης και της επιλογής του.

Επιθυμούμε την επιστροφή στο χτες της μετριότητας, του σοβαρού Δημοκρατικού και κοινωνικού  ελλείμματος, της απαξίωσης κάθε συμμετοχικής πρωτοβουλίας, της  αντιπαράθεσης με τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης, τις ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, την βιομηχανία απευθείας αναθέσεων σε ημετέρους κλπ, τις αλλεπάλληλες επιχειρήσεις στοχοποίησης και κατασυκοφάντησης των αντιπάλων κατά την προεκλογική περίοδο;

Ή θα ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα στην ιστορία της πόλης μας, τη σελίδα της σοβαρότητας, της συνεργασίας με τους φορείς της πόλης μας, της αποκατάστασης της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και Δημοτικής αρχής που έχει πληγεί, ελπίζω όχι αναπότρεπτα, των σοβαρών πρωτοβουλιών αλληλεγγύης για την κοινωνία που μαστίζεται από τις συνέπειες μιας παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, της οικονομικής διαφάνειας, της απόφασης για παρεμβάσεις στην πόλη σε όφελος των πολιτών;

Αυτό είναι το διακύβευμα που τίθεται στους συμπολίτες μας μπροστά στην κάλπη.

Την πρώτη περίπτωση εκφράζει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κου Ζορμπά, που τα' κανε θάλασσα με ότι καταπιάστηκε, εκτός ελαχίστων μετρημένων στα δάχτυλα θετικών επιλογών της.

Την δεύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύει μόνο η ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» και ο επικεφαλής της Γιάννης Σταθόπουλος.

Οι συμπολίτες μας έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους, αποδοκιμάζουν το παλιό, την μετριότητα, την απραξία και στηρίζουν το όραμα, την συνεργασία, το σχέδιο, την διαφάνεια, τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, το καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

Γιατί «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» η πόλη μας αξίζει να ΝΙΚΗσει και θα ΝΙΚΗσει.

 

*Νίκος Σόβολος - Πολιτικός επιστήμονας - οικονομολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

niki_logo*Νίκος Σόβολος πολιτικός επιστήμων - οικονομολόγος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε το βιογραφικό του κου Σόβολου
Νεότερη Παλαιότερη